Şimdi Ara

Win7 (crackli)---> Win10 ve LEGACY/UEFI sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar... MSI G srisi bi laptop aldım. Gayet sağlam pc ama dos komutuyla geldiği için windows yüklemem gerekti. Ve elimde sadece win7 cd'si vardı. mecburen BIOS ta UEFI yerine Legacy de yüklemek zorunda kaldım

1) UEFI sistemi Legacy e göre çok daha iyi diyorlar (iyi'den kasıt performans olarak daha seri olması, birçok faydası olması vs...). Bu doğru mu? bilgilendiriseniz sevinirim

2) Kurduğum Win7 crackli olduğu için Win10 a yükseltebilmem mümkün mü?

(Şunu belirteyim... Win10 meraklısı değilim. Win10 a yükseltmemin tek sebebi şu UEFI/LEGACY olayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylaz1 -- 28 Ocak 2016; 19:24:41 >

• hocam kullanan arkadaşlar performans açısından ne gibi fark yaşamıştır bilemiyorum ama ben kendi acimdan ssd haricinde elle tutulur gözle gorulur bir fark yaşamadım. daha kararlı çalıştığı için win7 ye geri dondum. dx12 destekli oyun çıkana kadar da win 10a yükseltmem. uefi çok da gerekli değil . gerçekten performans anlamında fark görmek istiyorsan adres belli ssd alacaksın. ssd de sadece hız ve zaman kazanirsin. gerisi donanım anlamında ne kullanıyorsan o performansı alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım çok teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.