Şimdi Ara

Win7 dosya aktarım hızı çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: knslgmr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle bu sorunu araştırdım ama güncel bir kaynak bulamadım bir de size sorayım dedim. Win 7 Ultimate x64 kullanıyorum sistem özelliklerim de profilimde var. Şimdi min 6 mbit yazma hızında bir kartım var ama ona 3mbit ile yazabiliyorum ve veri aktarımı sürekli donuyor. 2 gb'lik bir dosyayı 30 dakikada tamamlıyor. Bazen 5 dakika hiç ilerlemiyor aktarım ve hız da çok düşük. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Bu arada 29 gün deneme sürümünü kullanıyorum bu işletim sisteminin..

• Valla deli etti bu problem beni şeytan diyor ki XP'ye geç..
  • Arkadaşım deneyimlerle sabittir, win7 dosya aktarım hızı olarak XP ye göre daha hızlıdır. Senin konuyu tam anlayamadım 6bit yazma hızında kart nasıl birşey ve yazma hızı kaç mb/sn?
  • 10 mbit = 1 MB yazar.
    6 mbit = 0.5 MB aşağı yukarı. Bu hızlarda hdd olmaz, micro sd kart bile yok bu hızlarda yazan.en kötüsü 2mb ile yazıyor

Hdd ile ilgili verdiğin bilgiler yanlış ilk olarak. Hdd sata ise en kötü 20-30 mb civarlarında yazar, fakat 80mb gördüğü zamanlarda olur.sata 3 kat kat daha hızlı yazar.
  • 6 mbit değil ya yanlış yazmışım 6mb/s olacaktı o yani class 6 sd kartlardan ama 2mb ile yazıyor hadi düşük yazmasını geçtim yarım saat donuyor sonra 1 çeltik ilerliyor. Windows 7'yi yükleyeli daha 2 gün olmuyor aynı sorun başka yeni alınan bir laptopta daha vardı arkadaşımın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 11 Haziran 2012; 15:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya aktarımı için TeraCopy Pro programını herkese tavsiye ederim, saniyede 25 mb'den 50 mb'e kopyalama hızı var çok hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

6 mbit değil ya yanlış yazmışım 6mb/s olacaktı o yani class 6 sd kartlardan ama 2mb ile yazıyor hadi düşük yazmasını geçtim yarım saat donuyor sonra 1 çeltik ilerliyor. Windows 7'yi yükleyeli daha 2 gün olmuyor aynı sorun başka yeni alınan bir laptopta daha vardı arkadaşımın..

Bu bilgisayar ile alakalı değildir, sonuçta çift haneli rakamlarda yazan bir hdd 2-3 mb gibi okuma hızından sorumlu olamaz. Bilgisayarınla ilişkilendirme bu durumu.SD Kart ile alakalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenEyeS

Dosya aktarımı için TeraCopy Pro programını herkese tavsiye ederim, saniyede 25 mb'den 50 mb'e kopyalama hızı var çok hızlı.

teracopy nin linkini verir misin hiç bir yerde bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.