Şimdi Ara

win7 format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell inspiron 3521 laptop aldım bilgisayarcıya format için verdim ama pek güzel olmuş ets2 gibi oyunda bile kasma yapıyor hem de 6gb ramı 4gb ekran kartı olmasına rağmen buna en baştan format atıcam ama attıktan sonra hangi programları hangi driverları kurmam lazım bilmiyorum bu programları bi flasha atıp formattan sonra yüklemeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomsselo -- 2 Ekim 2016; 11:01:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selomsselo S kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun kardeşim
    ilk önce kesinlikle eger sistemin orjinal yedegi varsa silme sakin ileride lazim olur ben sildim hala onla ugraşiyorum
    windows 8 tavsiye ederim win7 ile ugraşma w8 daha stabil geliyor bana w8 google cok rahat bulup indirebilirsin.
    win8 ile bilmiyorsan driver kurmayi driverleri otomatik kurabilirsin ama dell sitesinden driverleri indirip tek tek son versionlari indirip kurmani tavsiye ederim.
  • Windows 7 i kurduktan sonra muhtemelen lan driveri otomatik görecek. Dell in sayfasından cihazının modelini taratarak driverları bul win 7 32&64 bit altında olanlardan kaç bit kurduysan indir. Harici bir ekran kartın var belliki onuda aynı şekilde web üzerinden indirebilirsin. Kurulumlar bittikten sonra klasik hepimizin kullandığı programlar, microsoft office, winrar, acrobat reader, java runtime, chrome, firefox, flash player, k-lite codec, silverlight, virüs programı. vb

• Driverları dell sitesinden indirdim ekran kartını kuruyorum sıkıntı oluyor kendisi amd kuruyor inteli kaldırıyorum amd düzgün çalışmıyor onu da kaldırıyorum standart vga kuruyor ama hiç biri düzgün işlemiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

win7 format win7 format win7 format

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomsselo -- 2 Ekim 2016; 11:19:11 >

• Güncell lütfen yardım

• ayni sorun bendede var senin konun altina hemen bende konu actim ekran karti driverleri sikintili hep bilmiyorum ne yapicagim
  • Ekran driverı kuruyorum gene de olmuyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Bitlocker şifreli hdd format
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vga driverini kurmuş olabilirsiniz.
    Fakat sistemde dahili başka bir ekran kartı varsa onun sürücülerini kurmanız gerekecek.
    Örn: Asus X marka laptopunuz var, ekran kartınızda nvidia x. Bu sebepten dolayı 2 si için farklı driver indirip kurmak gerekiyor.
  • Hocam hiç uğraşma at formatı indir driverpack programını o kendi kursun. Driver çilesinden kurtuldum bu sayede

• Format zaten atılmış, sistem recovery bölümü gitmiştir. Driver booster programının full sürümünü kur ne var ne yok indirsin kursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.