Şimdi Ara

Win7 format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Masaüstü PC më format atarken dvd den başlatıyorum kur dosyaları kopyaladı sonra starting Windows diyor Win7 amblemi çıkıyor. Format orada takılıp kalıyor. Dvd yi değiştirdim. HDD yi değiştirip yaptım. Yine aynı sorun. XP yüklemeyi denedim oda formatın tamamlanmasına 35 dk var dedi ve dondu.
    HDD yi Xp format cd si ile NTFS de biçimlendirme yaptım sonra Win7 kurmayı denedim yine aynı sorun. Yardımcı olabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• win 7 sp1 mi? değilse sp1 indir mümkünse msdn sürüm olsun birde öyle dene
  • Yok SP1 değil onunla deneyim bi o zaman Teşekkürler

• rica ederim, deneyip sonucu yazarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tire_lee

Arkadaşlar s.a
    Masaüstü PC më format atarken dvd den başlatıyorum kur dosyaları kopyaladı sonra starting Windows diyor Win7 amblemi çıkıyor. Format orada takılıp kalıyor. Dvd yi değiştirdim. HDD yi değiştirip yaptım. Yine aynı sorun. XP yüklemeyi denedim oda formatın tamamlanmasına 35 dk var dedi ve dondu.
    HDD yi Xp format cd si ile NTFS de biçimlendirme yaptım sonra Win7 kurmayı denedim yine aynı sorun. Yardımcı olabilir misiniz.

Selam
    HDD'nizde muhtemelen çok fazla bad sector olasılığı var ve Windows'u genişletme yaparken bu gibi sorunları yaşamanız normaldir(yazılanları okuyamama ya da yazamama gibi..). Lov Lewel Format yaparsanız düzelme şansı mümkündür ama yine de tam olmayacaktır..

DVD ilk yüklemeyi yaptıktan sonra, restart sırasında çıkartın. Bundan sonra zaten ihtiyaç yoktur. Çünkü Install.wim dosyası bilgisayara yüklenmiş ve sonraki restartta bu dosyalar genişletilir. Bunu hem USB ile kurulumda, hem de DVD kurulumlarında yapabilirsiniz..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

win 7 sp1 mi? değilse sp1 indir mümkünse msdn sürüm olsun birde öyle dene

SP1 li win 7 ile denedim. Bu kez başka bir sorun verdi. Formatın bitmesine yakın yükleme tamamlanıyor ekranı geliyor orada kurulum kendini normal olarak yeniden başlatıyor. Sonra yükleme tamamlanıyor aşaması devam ederken birden pc kendiliğinden kapanıyor ekranda power saving mode uyarısı çıkıyor. Yeniden açıldığında ise format devam edemiyor 1 2 kere denedim aynı sorun oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Arkadaşlar s.a

Selam
    HDD'nizde muhtemelen çok fazla bad sector olasılığı var ve Windows'u genişletme yaparken bu gibi sorunları yaşamanız normaldir(yazılanları okuyamama ya da yazamama gibi..). Lov Lewel Format yaparsanız düzelme şansı mümkündür ama yine de tam olmayacaktır..

DVD ilk yüklemeyi yaptıktan sonra, restart sırasında çıkartın. Bundan sonra zaten ihtiyaç yoktur. Çünkü Install.wim dosyası bilgisayara yüklenmiş ve sonraki restartta bu dosyalar genişletilir. Bunu hem USB ile kurulumda, hem de DVD kurulumlarında yapabilirsiniz..
    Bilginize ve kolay gelsin..

Tsk ederim sizin önerinizi de deneyeyim. Dvd yi çıkaralım bakalım yeniden başlayınca.

• tire_lee kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa hdd'yi başka bir bilgisayara takıp hd tune programıyla test edin. Yukarıda söylendiği gibi muhtemelen bad sektor var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

win 7 sp1 mi? değilse sp1 indir mümkünse msdn sürüm olsun birde öyle dene

SP1 li win 7 ile denedim. Bu kez başka bir sorun verdi. Formatın bitmesine yakın yükleme tamamlanıyor ekranı geliyor orada kurulum kendini normal olarak yeniden başlatıyor. Sonra yükleme tamamlanıyor aşaması devam ederken birden pc kendiliğinden kapanıyor ekranda power saving mode uyarısı çıkıyor. Yeniden açıldığında ise format devam edemiyor 1 2 kere denedim aynı sorun oldu.

Alintida Bahsettigim sorunla ilgili foto ekledim.
     Win7 format sorunu Win7 format sorunu Win7 format sorunu Win7 format sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: windhunter

İmkan varsa hdd'yi başka bir bilgisayara takıp hd tune programıyla test edin. Yukarıda söylendiği gibi muhtemelen bad sektor var.

Hd tune ile başka bir pc de taratiyorum şu an. Baya sorun var gibi

• Bad sector son çözüm ama şimdilik anakartınızdaki usb bağlantılarını söküp ve belleklerin yerini değiştirip tekrar deneyin sistem kurulursa hdd tune ile sector testi yaparsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.