Şimdi Ara

Win7 hakkında kısa bir soru !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar win7 puan sistemine baktıgımız zaman HDD ye 5.5 5.6 puan verdigi zaman 5400rpm 5.8 5.9 gösterdigi zaman 7200 rpm mi oluyor mesala bugün metroda lenovo g550 ye baktm puanına 5.5 yazıyordu samsungun i5 li yeni çıkan notebookuna bktm 5.9 puan yazıyordu bu dogrumudur

• Yok öyle değil. HDDnin okuma-yazma hızlarını ölçüp ona göre puan veriyor. Genelde 5400rpm olanlar daha yavaş kaldığı için puanları daha düşüktür ama kesin bir şey söyleyemeyiz. HDDnin hızını merak ediyorsanız ürünün sitesinde yazıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Yok öyle değil. HDDnin okuma-yazma hızlarını ölçüp ona göre puan veriyor. Genelde 5400rpm olanlar daha yavaş kaldığı için puanları daha düşüktür ama kesin bir şey söyleyemeyiz. HDDnin hızını merak ediyorsanız ürünün sitesinde yazıyordur.

bilmiyorumki kardeş benim bugün gördüğümde öyle diildi ve bana lenovonun notebook bölümde bir arkadaş böyle bir bilgi vermişti win7 de 5400rpm olanlara 5.5 ve 5.7 puan arası veriyor vede 7200lere 5.8 5.9 puan veriyor dediler bnce doğru çünkü bugün gördüm g550 ile samsungun yeni modelini karşılaştırdım i5 li modeli ile win 7 puanlarına baktım teşir ürünlerline 5400rpm olanına 5.5 puan 7200rpm oanına ise 5.9 puan verdi yani bence doğru :S ayrı caalırken adama dicemmi sitesine bi bakıymmı dicem teknosada :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.