Bildirim
win7 kuramıyorum yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dvd bozuk kisaca
"Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070017 "
Bu hatanın temel sebebi hatalı veya bozuk yükleme medyasıdır.
Aşağıdaki durumlar söz konusudur.
Yükleme yaptığınız DVD bozuk olabilir.
DVD okuyucunuzda sorun olabilir.
Yeni bir Windows 7 kurum diski ile Windows'u kurmayı deneyin. DVD üzerinde bulunan küçük bir çizik bile buna sebep olabilir.
Başka bir Windows 7 kurulum DVD'si ile de aynı sorunu yaşıyorsanız alternatif kurulum yöntemlerini, örneğin aşağıda linki bununan USB den Windows 7 kurmayı deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb ile oneririm usb flashtool du galiba ve win8 alis istersen cunku daha hizli daha hafif win iso dosyasini flashtoola okut biostan birincil aygit i flashdisk sec daha sonra ikinciye formatlamak istedigin harddiski f10a bas yeniden baslatsin formatlamayi biliyorsun zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
usb ile halletttim teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X