Arkadaşlar benim berbat giden gunume karşın iyi günler dilerim hepinize. Win 7 kurayım dedim laptopa, kurdum çok güzel dün geceden beri uyumadım kendimi yırttım nvdia ekran kartını tanımadı. Ekran kartım g105m Normal sitesinden indirip kurdum bu seferde ekran tamamen gitti. Işık bile gelmedi ekrana. sistem geri yüklemeden kurtardım. Ekran kartımı "standart vga grafik bağdaştırıcı" olarak görüyor. Kurban olayım yardım edin saygılar.
kardes benım de aynı sekılde olmustu,zıra wın7 donanımların suruculerını format atarken kendısı bulup yukluyor ama ekran kartımı degıstırdım ve format attım aynı senınkı gıbı vga seklınde gordu .ben de amd nın sıtesınden ındırıp kurdum sorun kalmadı.belkı sen nıvıda nın sıtesınden yanlış surucuyu ındırmıssındır bı kontrol et..
Teşekkür ederim ilgine fakat doğrusunukurduğuma eminim çünkü zatenhttp://www.nvidia.com.tr/drivers/results/42625 burda hemen hemen hepsini aynı kategoride almış içine. malesef olmadı işte...
Yok mudur yardımcı olacak kimse?
Başka bir yerde bulamazsan sürücüleri.Device ID ver bana yardımcı olayım.
Device ID yi verebilirsen sana modlu bir inf dosyası yapabilirim ki sürücüleri tanıtabilesin.