Bildirim
Win7 Mavi Ekran Hatası alıyorum, bu nedir?
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hata Adı:0x000001E
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Eğer sürücü sorunları yaşıyorsanız anlamına gelir. PC’nize bağlı dahili veya harici donanım bazı parça bir sürücü çatışma veya bilgisayarınıza çökmesine neden olan hata, neden oluyor.
usb ye herhangi bişi takıyormusunuz ? ya da çok alıyormusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 8 Aralık 2013; 19:33:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: VeF
Hata Adı:0x000001E
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Eğer sürücü sorunları yaşıyorsanız anlamına gelir. PC’nize bağlı dahili veya harici donanım bazı parça bir sürücü çatışma veya bilgisayarınıza çökmesine neden olan hata, neden oluyor.
usb ye herhangi bişi takıyormusunuz ? ya da çok alıyormusunuz?
usb takılı değil. bu hatayı bilgisayar her açılışında alıyorum. özellikle pc ilk açılırken 5 6 defa reset atıyor bu hatayı vererek. ve de nvidia yüklenmiyor :/ -
bir çok çözüm var ancak bi diger çözümcüler gelir bekle.Ben sorsam yanlış yere gider diye. -
bunu ben çözerim aynı şey benimde başıma geldi günlerce uğraşmıştım ilk seferinde fakat sonrasında bu sorundan müzdarip bikaç kişinin sorununuda 1 gün içinde çözüp geri yolladım. ben ankarada teknik servis işi yapıyorum gönder yapayım ertesi gün sana geri kargolarım ;) -
senin yapabileceğin bir işlem değil önemli dosyalarını kaybetmene bile neden olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X