Şimdi Ara

Win7 Mavi Ekran Hatası alıyorum, bu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Bilgisayardan pek anlamıyorum. Acaba sorun nedir? Ne yapmak gerek? Laptop marka Acer bu arada...
     Win7 Mavi Ekran Hatası alıyorum, bu nedir?

• Hata Adı:0x000001E
    KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Eğer sürücü sorunları yaşıyorsanız anlamına gelir. PC’nize bağlı dahili veya harici donanım bazı parça bir sürücü çatışma veya bilgisayarınıza çökmesine neden olan hata, neden oluyor.
    usb ye herhangi bişi takıyormusunuz ? ya da çok alıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 8 Aralık 2013; 19:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeF

Hata Adı:0x000001E
    KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Eğer sürücü sorunları yaşıyorsanız anlamına gelir. PC’nize bağlı dahili veya harici donanım bazı parça bir sürücü çatışma veya bilgisayarınıza çökmesine neden olan hata, neden oluyor.
    usb ye herhangi bişi takıyormusunuz ? ya da çok alıyormusunuz?

usb takılı değil. bu hatayı bilgisayar her açılışında alıyorum. özellikle pc ilk açılırken 5 6 defa reset atıyor bu hatayı vererek. ve de nvidia yüklenmiyor :/
  • bir çok çözüm var ancak bi diger çözümcüler gelir bekle.Ben sorsam yanlış yere gider diye.
  • deury kullanıcısına yanıt
    bunu ben çözerim aynı şey benimde başıma geldi günlerce uğraşmıştım ilk seferinde fakat sonrasında bu sorundan müzdarip bikaç kişinin sorununuda 1 gün içinde çözüp geri yolladım. ben ankarada teknik servis işi yapıyorum gönder yapayım ertesi gün sana geri kargolarım ;)
  • oguz0695 kullanıcısına yanıt
    senin yapabileceğin bir işlem değil önemli dosyalarını kaybetmene bile neden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.