galiba en iyisi ultimate hem o kadar verilecek hemde o özelliklerden mahrum kalmak olurmu
en yüksek sürüm ultimate
@rampage teşekkürler bulamamıştım o sayfayı bu durumda sadece bitlocker ve dil değiştirme özelliği var
@reptile_34 evet öyle ama, elimde lisanslı pro var, ultimate olcaksa ilaçlı kullanmam gerekicekti şuanda RC kullanıyorum en kısa zamanda pro yu kurup denicem ilk eksiklikte geçerim ultimate e
quote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
@rampage teşekkürler bulamamıştım o sayfayı bu durumda sadece bitlocker ve dil değiştirme özelliği var
@reptile_34 evet öyle ama, elimde lisanslı pro var, ultimate olcaksa ilaçlı kullanmam gerekicekti şuanda RC kullanıyorum en kısa zamanda pro yu kurup denicem ilk eksiklikte geçerim ultimate e
yaklaşık 1 haftadır win7 32 bit kullanıyorum ve gayette memnunum win7 ilaçlı olmasına ragmen güncellemeleri alıyorum şuhalinde vistadan kat kat iyi bide xp uyumluluk modu var ona zaten bitiyorum :) hem ddriver hemde programlarını kullanabiliyorum şimdiye kadar hiçbir program ve driverda sorun yaşamadım,, şuan ise win7 64 bit indiriyorum ve gene ultimate versiyonu arkadaşım 64 bit versiyondan daha çok verim alabilecegimi söyledi bide ben zamanım bol oldugu için tabiki kurup denemek istiyorum... yaklaşık 3 saat sonra yüklemiş olurum kurup bi deneyelim bakalım
Bende ultimate 64 bit kullanıyorum gerçekten mükemmel. Çoğu sürücüyü kendi kuruyor hatta ekran kartının güncel sürücüsü çıktığı zaman kendi bildirimle onay isteyip kuruyor Ben sadece ses kartı ekran kartı ve kamerayı kurmuştum gerisine gerek bile kalmadı.Bu sefer 7 sanırım çok tutacak.
win7 64 bit ultimate kurmuş bulunmaktayım driver sorunum olmadı,, sadece 1-2 program 64 bit olmasından kuramadım,,,
32 bite göre bbiraz daha hızlı gibi yarında oyunları kurup denerim artık,,,
win 7 nihai sürüme sahip olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim,, ilaçtada herhangi bir sorun yok ,,,
ultimate tabiki tercihimdir ama lisanslı pro denemeye değer diye düşünüyorum
1 sene vista ultimate x64 kullandım kullanırken gayet memnundum
haziran başında yedek hddye win 7 RC x64 kurdum beğenince ana hddye kurmaya karar verdim ana hdddki vistayı açınca farkına vardım hız farkının
kısacası hazirandan beri win7 x64 kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında bişey yok
benim bilgisayarda sadece FN tuşları çalışmıyo oda toshibanın sorunu 64bit driveri yok.
yarın sınavdan sonra kurarım heralde
bende win7 ultimate x86 kullanıyorum,çok memnunum.hiçbir sorunum yok sadece TV kartımdan ses alamıyorum.görüntü var ama ses yok.o kadar. hoparlörü direk tv kartının ses çıkışına takınca sesi anca öyle alabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme