Şimdi Ara

Win7 yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç saat önce win7 yükledim. xp de pencerelerin görev çubuğunda yanyana sıralanmasına alıştığım için o şekilde yapılandırdım. Ancak msni çarpıdan kapattığım zaman saatin yanına gitmiyor :) Görev çubuğunda kalıyor. Sağ tıklayıp kapat deyince hepten kapanıyor. Msni saatin yanında askıda bekletmenin bi yolu varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarum34
    Bi kaç saat önce win7 yükledim. xp de pencerelerin görev çubuğunda yanyana sıralanmasına alıştığım için o şekilde yapılandırdım. Ancak msni çarpıdan kapattığım zaman saatin yanına gitmiyor :) Görev çubuğunda kalıyor. Sağ tıklayıp kapat deyince hepten kapanıyor. Msni saatin yanında askıda bekletmenin bi yolu varmı ?

MSN simgesine sağ tıkla gelen penceredeki Görev Çubuğuna Sabitle'yi seçersen sürekli alttaki görev çubuğunda kalır. Kolay erişmek için bunu sık kullandığın programlar için de yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 18 Şubat 2011; 12:48:21 >
  • O şekilde yapınca görev çubuğunda kalıyo zaten yapmasakda çarpıdan kapatınca orda kalıyo. Benim demek istediğim çarpıdan kapatınca xpdeki gibi saatin yanına gitsin. Görev çubuğunda yer işgal etmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarum34

O şekilde yapınca görev çubuğunda kalıyo zaten yapmasakda çarpıdan kapatınca orda kalıyo. Benim demek istediğim çarpıdan kapatınca xpdeki gibi saatin yanına gitsin. Görev çubuğunda yer işgal etmesin

Kesin bir fikrim yok ama Windows 7 de sanki olmuyor bendekinde de baktım olmadı. Ben yer işgalini azaltmak için görev çubuğu simgelerini küçülttüm
    Bir de Başlat/Tüm Programlar/Başlangıç klasörünü açın MSN kısayolunu buraya koyup sistemi yeniden başlatın. Ben bazı programları böyle yaptığımda simgesi senin istediğin yerde çıkıyor. Ama başlangıçta otomatik olarak açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 18 Şubat 2011; 13:51:52 >
  • program files-windows live-messenger-msnmsgr.exe dosyasını uyumluluktan windows xp sp2 modunda çalıştırın. xp deki gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva

program files-windows live-messenger-msnmsgr.exe dosyasını uyumluluktan windows xp sp2 modunda çalıştırın. xp deki gibi olur.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Şu an msnim alıştığım gibi saatin yanında duruyor. :)
  • rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.