Şimdi Ara

Win7 yavaşlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win7 kullanıyorum (aslında xp kullanmak istesemde) hp pavilion bilgisayar bir süre sonra bilgisayar acayip derecede yavaşlamaya başladı devamlı donuyor programları aynı anda çalıştıramaz oldum internet sayfalarını aynı anda açamaz oldum 3 gb ram 2.53 işlemci olan bi bilgisayarın bu denli yavaş çalışması beni çılgına çeviriyo bu sorun sizce donanımsal mı, herhangi lehim erimesi gibi bi arızadanmı, sistem dosyasının bozulması veya silinmesinden mi sizce neyden olabilir daha önce aynı sorunu yaşayan var mı ?

Ha bide konu dışı ama bu kullanıcı adını nası değiştirebilirim ya ((:

• kullanıcı adını burdan değiştirebilirsin hocam

Win7 yavaşlama sorunu
  • Format attığında da aynı sorun devam ediyorsa büyük ihtimalle sorun HDD den çünkü aynısını bende yaşadım.
  • sıcaklıktan şüphelendim fanspeed kurdum sıcaklıklar baya yuksek ama ılk baslangıcta da aynı hatayı verınce bıraz ıkıncı plana bıraktım bu sorunu

format atmak ıyı bı bılgısayar kullanıcısının en son basvuracagı yol olarak dusundugum ıcın bunu henuz degerlendıredım problemı cozmeye calısıyorum oncelıkle

eger bu konuda bılgı verebılecek tecrubelı bı bılgısayarcı arkadas olursa cok memnun olurum he hep beraber aydınlanmıs oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.