Bildirim
win7 yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jamalll
arkadaşlar iyi günler.
size bi konuda danışmak istiyorum. ben orjinal win7 basic kullanıyorum. ultimate e geçmek istiyorum fakat format atmak istemiyorum. para vermeden nasıl geçiş yaparım?
format atmadan yapmak mümkün değil. illa orjinal kullancam diyosan gitcen alcan yoksa çek bi format cd si at ultimate bide crack yap tamamdır -
quote:
Orijinalden alıntı: stei
quote:
arkadaşlar iyi günler.
size bi konuda danışmak istiyorum. ben orjinal win7 basic kullanıyorum. ultimate e geçmek istiyorum fakat format atmak istemiyorum. para vermeden nasıl geçiş yaparım?
format atmadan yapmak mümkün değil. illa orjinal kullancam diyosan gitcen alcan yoksa çek bi format cd si at ultimate bide crack yap tamamdır
daha önce yaptım o dediğinizi fakat usb 3.0 gitti ekran kartı gitti servise yollamak zorunda kaldım.
ben win ayntime upgrade le yapablir miyim diye sordum -
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar iyi günler.
format atmadan yapmak mümkün değil. illa orjinal kullancam diyosan gitcen alcan yoksa çek bi format cd si at ultimate bide crack yap tamamdır
daha önce yaptım o dediğinizi fakat usb 3.0 gitti ekran kartı gitti servise yollamak zorunda kaldım.
ben win ayntime upgrade le yapablir miyim diye sordum
sanırım format attıkdan sonra gerekli olan driverler eksik yada yanlış yüklemişsinizdir. win 7 ultimate dvd si temin edebilirseniz sonraki aşamalarda yardımcı olabilirim. orjinal için ve tamirci masraflarından kaçmak istiyorsanız tabi
-
quote:
arkadaşlar iyi günler.
kusura bakmayın söylediklerimi geri alarak böyle bişey mevcutmuş bende biraz araştırdıkdan sonra öğrendim win upgrate yapmak mümkün bunun için windowsun sitesinden key almak lazımmış -
quote:
quote:
arkadaşlar iyi günler.
kusura bakmayın söylediklerimi geri alarak böyle bişey mevcutmuş bende biraz araştırdıkdan sonra öğrendim win upgrate yapmak mümkün bunun için windowsun sitesinden key almak lazımmış
o da biraz maliyetli bişey sanırım. arkadaşımda orjinal pro var kullanmıyo onun keyi denicem :)
-
Yükseltme Keyi ile ürün keyi tamamen farklıdır. İnternette biraz ararsanız yükseltme keyi bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X