Şimdi Ara

WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
23.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi dikkatli olun ne var ne yok siliyor.Ssd'yide siliyor,hdd'yide siliyor.Bu işlemi yaparken resimleri,oyunları herşeyi yedekleyin.Eğer verileriniz silinirse,Silinen verilerinizi kurtarmak için restorer ultimate network programı işinize yarar.Benim 60 gb'ta yakın veriyi sorunsuz kurtardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __grand__ -- 10 Ocak 2015; 2:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __grand__ @ Elbette herşeyi silmesi normal. anlatımda zaten uyarı var. Mantıkende fabrika ayarlarına döndürüldüğünde cihaz ilk hale gelecek ve sonradan yüklenen herşey silinmiş olacak.
    Birazda düşünmek ve aklı kullanmak gerekiyor. Herşeyi başkalarından beklememek gerek. Ama sen ayrca bir bilgilendirme yapmışsın güzel bir şey. Amacım seni tenkit etmek değil. Yanlış anlama.
  • Benim asus laptop ta ssd+hdd var.Ben bu programın depolama amaçlı olan 750 gb lik hdd'yi sileceğini akıl edemedim.Zekam yetmedi.Keşke usb den geri yükleme yaparken harddiski çıkarıp ssd ye kurulmasını sağlasaydim.Harddisk deki verilerim silinmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __grand__ -- 12 Ocak 2015; 4:23:22 >
  • Bu lanet asus laptoplar windows 8.1 güncellemesi sonrası f9 da ki sıfırlama, yenileme gibi özellikleri neden pasif hale getiriyor
  • Keşke güncellemeden önce recovery yedeğini alsaydın.Enpedi diye bir site var.Orda işine yarar bilgiler vardı sanırım.

• http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4718856 bu site de recovery verilmiş torrent olarak.

WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-498D8B8C5 -- 15 Ocak 2015; 10:02:16 >

• özgürluk allaha kulluktur Ö kullanıcısına yanıt
    Allah tuttuğunu altın etsin, Allah ne muradın varsa versin

• quote:

Orijinalden alıntı: MiningEngineer07

Allah tuttuğunu altın etsin, Allah ne muradın varsa versin

amin cümlemizin
  • virtual sanal flash bellek görmedi elimdeki usb 8 gb yeterli değil o yüzden uyarı veriyor

Windows XP kurup Backtracker kullanmayı deneyin win7 de olabilir 8 gb lik usb flash belleğin kapasitesini kullanabilmek için c sürücüsününboyutunu ayarlamak gerekiyor
    sonra yeniden win 8.1 e geçiş yapılabilir

Denetim Masası »» Tüm Denetim Masası Öğeleri »» Kurtarma »» Dosya Geçmişi »» Sistem Görüntüsü Yedekleme

Denetim Masası »» Sistem ve Güvenlik »» Dosya Geçmişi »» Sistem Görüntüsü Yedekleme

ile disk görüntüsü alın F8 ile gelişmiş başlangıç yani sistemi kurtarın yada yeniden kurulum yapın

Acronis True Image programıda başlangıçtan kurtarma yapabilmek için securityzone bölümü oluşturuyor

symantec ghost ilede disk image alınabilir yöntemler var tabikide

asus backtracker kullanabilmek için 32 gb bir usb flash bellek gerekiyor sanırım

bozulan arkadaşlar için yada önceden alınmış bir disk imajı gerekir

programı kullanamayanlar özel bölümleri manuel oluştursun RECOVERYHDD Recovery ve Restore program çalışacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freekays -- 20 Mart 2015; 15:17:53 >

• paylaşım için teşekkürler.buradaki anlatım hdd'deki recovery'yi usb belleğe veya usb hdd'ye yedekleme işlemidir değil mi
  • bende de hata verdi

WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım )

bende ayrıca denetim masası-kurtarma-kurtarma sürücüsü oluştur da hata veriyor

WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım ) WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım )

dolayısıyle recovery'nin yedeğini alamıyorum

burada bir çözüm anlatılmış ama ingilizcem iyi olmadığı için yapamadım

http://www.eightforums.com/installation-setup/39197-unable-use-built-asus-recovery-partition-2.html#post330641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 11 Nisan 2015; 0:03:04 >

• beyler programı indirdim. Asus notebook'a. Ama program açılışta sadece asus note'larda çalışır diyor.

Normalde 8 idi güncelemeyle 8.1 oldu. :(
  • Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle teşekkür ederim paylaşım için gerçekten şuan tam ihtiyacım olan bir konu. Fakat bir kac sorum var konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Asus g550JK model laptop ım OEM Windows 8.1 single language yüklü olarak geldi ve bende içindeki HDD i SSD ile değiştirmek istiyorum. Daha sonra ise boşa cıkan HDD i Caddy yardımı ile Blueray yerine monte etmeyi düşünüyorum. Window lisansı bilgisayarda gömülüymüş ve elimde lisans anahtarı yok ve sadece bu cihaz için geçerliymiş.

Merak ettiğim konu şu,

1-Ben bu backtracker ile usb ye aldığım recovery imajını direk SSD ye kurduğum zaman windows aktivasyon sorunu yada bir başka deyişle windows umun orjinalliği gider mi ?
    2-Veya recovery imaj yerine direk sıfırdan windows kursam bilgisayarda gömülü olan windows lisansı otomatikman aktive olurmu yada ileride aktivasyon sorunu yaşatır mı ?
    3- Birde backtracker ile sadece gizli olan recovery kısımının imajını alıyor değil mi ? yani backtracker ile usb ye imaj almadan önce cihacı recovery yapmam şart değil, değil mi ?
    4-Son olarak ta recovery i usb ye aldm ve ssd ye kurdum diyelim bir taraftanda HDD yi blueray yerine takıp içinde bulunan C ve D sürücüsünü biçimlendirip kullanıyorum diyelim. Benim ilk orjinal recovery bölümü hala HDD nin içinde gizli olarak durur mu ?

Edit : 4. soruyu ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizmusty -- 23 Haziran 2015; 8:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizmusty

Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle teşekkür ederim paylaşım için gerçekten şuan tam ihtiyacım olan bir konu. Fakat bir kac sorum var konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Asus g550JK model laptop ım OEM Windows 8.1 single language yüklü olarak geldi ve bende içindeki HDD i SSD ile değiştirmek istiyorum. Daha sonra ise boşa cıkan HDD i Caddy yardımı ile Blueray yerine monte etmeyi düşünüyorum. Window lisansı bilgisayarda gömülüymüş ve elimde lisans anahtarı yok ve sadece bu cihaz için geçerliymiş.

Merak ettiğim konu şu,

1-Ben bu backtracker ile usb ye aldığım recovery imajını direk SSD ye kurduğum zaman windows aktivasyon sorunu yada bir başka deyişle windows umun orjinalliği gider mi ?
    2-Veya recovery imaj yerine direk sıfırdan windows kursam bilgisayarda gömülü olan windows lisansı otomatikman aktive olurmu yada ileride aktivasyon sorunu yaşatır mı ?
    3- Birde backtracker ile sadece gizli olan recovery kısımının imajını alıyor değil mi ? yani backtracker ile usb ye imaj almadan önce cihacı recovery yapmam şart değil, değil mi ?
    4-Son olarak ta recovery i usb ye aldm ve ssd ye kurdum diyelim bir taraftanda HDD yi blueray yerine takıp içinde bulunan C ve D sürücüsünü biçimlendirip kullanıyorum diyelim. Benim ilk orjinal recovery bölümü hala HDD nin içinde gizli olarak durur mu ?

Edit : 4. soruyu ekledim.

şöyle cevap vereyim. öncelikle burdanhttp://8.enpedi.com/2014/08/windows-8-ve-81-lisans-anahtarn-bulmak.html RW-Everything aracını indirerek
    lisans anahtarını öğren.

1- imajı alıp ssd ye yüklediğinde etkinleştirmek istediğinde ''bu anahtar başka bir cihazda kullanılıyor'' der. sende telefonla etkinleştirme yaparsın. telefonla etkinleştirme
    esnasında sana verilen numaraları bir yere kaydedersen gerektiğinde tekrar telefonla aramak zorunda kalmazsın.
    2-temiz kurulum yaptığında keyi tanır diyorlar ancak bende olmadı. bunu deneyecek olursan detaylı olarak yardımcı oluruz. yine tel ile etkinleştirme yaparsın. aynı yukarda
    anlattığım gibi.
    3-evet sadece kurtarma bölüntüsünü yedekler. sen ayrıca dosyalarını ayrı bir yere yedeklemelisin. öncesinde recovery e filan gerek yok.
    4-imajı ssd ye yüklediğinde zaten kurtarma bölüntüsüde ssd de yerini alacak. hdd yi biçimlendirip tamamen silmediğin sürece kurtarma bölüntüsü hdd dede kalmaya devam eder.
    kolay gelsin.

• Teşekkürler
  • Recovery
    Restore
    RESTOREHDD

bu bölümleri manuel açın

burda takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freekays -- 29 Ekim 2016; 2:37:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.