Şimdi Ara

WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
9
Favori
23.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzgünüm sony hakkında bir fikrim yok.. asus kullanıcısı olduğum için, bu bir takım uğraşlar sonucu elde ettiğim bir şey.. forumda sony bölümünde belki bilen birisi vardır..
  • Bende kurtarma bülümünü sildim ne yaptıysam gerıye getiremedim bende format attım komple pc. Buyuk ıhtımal hıc bır sey kalmamıştır herhalde.
    Şimdi benim elimde bir tane windows 8 key var onu bir başka windows ta kullanabılırmıyım ? veya asus servısı bana tekrardan kurtarma cd verırımı ?
    laptop modeli ASUS G750JX
  • ACONİS TEN acaba ne farkı var?
    Aconis ile yapsam sıkıntı olur mu?
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olmaz. Temiz kurulum yapar ve acronis ile imaj alırsın. Yada Windows ile sistem görüntüsüde alabilirsin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Böylece recovery de bulunan gereksiz uygulama vs.. lerden kurtulmuş olursun. Diskinin doluluk oranı azalmış olur.
  • Tesekkür ederim
    Su An sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben yedeği flasha aldım şimdi windows 8.1 pro kurmak istiyorum ben ilerde orjinal sisteme dönmek istesem flash ile sorun olurmu aktifleşmede falan
  • Flasha sorunsuz şekilde yükleme yaptım boot ekranından çalıştırdığımda İnitialize hard drive ekranında yaklaşık 4 saattir duruyo.Herhangi bir hata vermedi bu ekranda kaldı bu normalmi kaç saat sürer yada yanlış giden birşey olsa hata mesajı verirmi?

Kaldığı ekranı aşağıya ekliyorum bilgisi yada önerisi olan varmı?
     WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım )

• biraz geç cevap oldu ama bir sorun gözükmüyor, o kadar uzun sürmemesi lazımdı.
  • Bende yükleme belli bir aşamadan sonra şu hatayı veriyor :
    Recovering image error
    1. Please make sure that USB device and laptop are connected when recover image.
    2. Please check your USB device can work well.
    3. Click 'OK' to reboot

Yardım lütfen.
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    Hata vermiş işte.bir yerlerde bir yalnışlık var.Farklı bir usb yuvası dene. Olmadı imajı usb ye tekrar yedekle . Ama önce bilgisayar ayarlarından sıfılama yapmayı dene bakalım bir hata verecek mi?

• Merhaba.

Ben recover a hiç gerek duymadım şu ana kadar. Kullanacağımı da sanmıyorum.

Şöyle birşey sorayım. Ürün anahtarından bahsedilmiş. Ben kendi lisans anahtarımı öğrenip bunu herhangi bir win8 imajında kullanabilir miyim. Tabi ki windows un sitesinden edinmem gerekir bu windows sürümünü. Torrent vs yerlerden de indirilir de ne kadar güvenli olur. Bu şekilde ürün anahtarını başka bir sistemde nasıl kullanabilirim acaba ?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Merhaba.

Şöyle birşey sorayım. Ürün anahtarından bahsedilmiş. Ben kendi lisans anahtarımı öğrenip bunu herhangi bir win8 imajında kullanabilir miyim. Tabi ki windows un sitesinden edinmem gerekir bu windows sürümünü. Torrent vs yerlerden de indirilir de ne kadar güvenli olur. Bu şekilde ürün anahtarını başka bir sistemde nasıl kullanabilirim acaba ?=

merhaba. sorduğun soru bana pek anlaşılır gelmedi. başka bir sistemde derken farklı bir bilgisayarı kastediyorsan maalesef kullanamazsın. Microsoft veya başka bir yolla edineceğin bir iso dosyasını kastediyorsan aynı sürüm olmak kaydıyla elbette kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 10 Aralık 2014; 20:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürluk allaha kulluktur

quote:

Merhaba.

merhaba. sorduğun soru bana pek anlaşılır gelmedi. başka bir sistemde derken farklı bir bilgisayarı kastediyorsan maalesef kullanamazsın. Microsoft veya başka bir yolla edineceğin bir iso dosyasını kastediyorsan aynı sürüm olmak kaydıyla elbette kullanabilirsin.

Ürün anahtarını aynı bilgisayarda farklı bir windows 8 için kullanmak istiyorum. Yani laptopun (N550JV) orjinal sistemini silip sıfır bir win8 64 bit kurulum yapıp onu tam sürüm yapmak istiyorum aynı bilgisayarda. Bunu nasıl yapabilirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgürluk allaha kulluktur

quote:

Merhaba.

Ürün anahtarını aynı bilgisayarda farklı bir windows 8 için kullanmak istiyorum. Yani laptopun (N550JV) orjinal sistemini silip sıfır bir win8 64 bit kurulum yapıp onu tam sürüm yapmak istiyorum aynı bilgisayarda. Bunu nasıl yapabilirim ?

Anladım sen temiz kurulum yapmak istiyorsun. Laptopundaki orj. sistem win 8 ise Microsofttan indireceğin win8 isosunu usb yada DVD e yazdırarak normal kurulum yap. kurulum esnasında
    win8 ürün anahtarını otomatik olarak algılayacak zaten.

• Selam,benimde bir sorum olacak.Benim cihazımda 250gb ssd
    artı 750gb hdd var.Aldığım orjinal hali belirttiğim gibi.Benim windows ssd de kurulu ben backtracker ile recovery yaparsam hdd deki verilerimdemi silinecek.Yani sadece recovery ssd yi mi etkileycek yoksa hdd yidemi silecek.

• __grand__ _ kullanıcısına yanıt
    aldığında hdd boşmu idi. Windows ssd de olduğu için hdd etkilenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 6 Ocak 2015; 12:05:59 >
  • @özgürluk allaha kulluktur eline sağlık güzel anlatım olmuş hocam. Fakat aklımda bir soru var. Benim elimde 16 GBlık usb var, bu konuda sıkıntı yok. Ben sıfırdan recovery oluşturmak istesem tüm hddyi sıfırlıyacak mı? (D bölümü de dahil)
    Edit: Bilgisayarım Asus X550JK-XO012D. Tahmin edeceğiniz üzere Freedos geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 7 Ocak 2015; 0:33:20 >
  • Bende böyle bir hata veriyor arakadaşlar. ÇÖZÜMÜNÜ bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz kaldım böyle
     WİN8 ÖNYÜKLÜ ASUS LAPTOPLARDA RECOVERY PARTİTİONU TEKRAR OLUŞTURMAK. (resimli anlatım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernayvaz -- 8 Ocak 2015; 13:48:18 >

• ernayvaz kullanıcısına yanıt
    uyarıdakileri dikkate aldın mı. cihaz fişe takılı olmalı usb de sorun olmamalı. hdd varsa tavsiye ederim daha iyi.
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    hangi hali ile recovery oluşturursan o hali ile sıfırlama yapar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.