Şimdi Ara

Winampla ilgili bir sorunum var(uygun yer bulamadığım için buraya açıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle s.a. forumda aradım ama bulamadım karışık bir durumum var... Affınıza sığınarak buraya açıyorum konuyu...

Ben cafeciyim. Müzikleri diğer pclere ana makineden (ağ üzerinden) veriyorum. Ama müzikler sürekli güncellenmesi gerekiyor. Yani liste sürekli değişiyor... Ve benim her makinemde DEEP FREEZE var bu sebeple ben her listeyi güncellediğimde tek tek (44 pc nin) deep freezlerini kaldırıp yeni listeyi yükleyip sonra tek tek deepfreezleri aktif hale getiriyorum..!
    Yani sonuç olarak benim öyle bir şey yapmam lazımki ANA PC den listeyi ne kadar değiştirirsem değiştireyim diğer PCler etkilenmesin.Yeni bir müzik yüklendiği zaman diğer pclerde de açılabilsin.

Karışık bir durum umarım anlatabilmişimdir :S

şimdiden teşekkür ederim...

• hiçbir fikri olan yokmu ya :S
  • amarok kullan
  • yavv bilmiyorum valla cok sıkıntıya sokuyor bu konu yok mu yardım edebilecek kimse :
  • Aklıma gelen birşeyler var ama şu an denemeden yazmak istemiyorum. Eve gidince bir dener oluyorsa yazarım.
  • ya çok iyi olurr yaa büyük bir zahmetten kurtarmış olursun... Büyük duamı alırsın valla (:
  • Bence Şöyle Birşey Yap...

mesela ana makinanın ismi " server " olsun..

müziklerde d: sürücüsünde olsun...

ana makinaya oturup, Çalıştır'â "\\server\d\mp3" böyle yazıp mp3 klasörüne gir. (bilgisayarım\d: sürücüsü değil)

Burdan Bir Playlist Oluştur.

Sonra cafenin diğer makinalarına bu playlist'in kısayolunu koy...

Daha sonra ana makinadaki playlist i güncelleyince, diğer tüm makinadakiler otomatik olarak güncelleşecektir...

Anlatım Biraz Bozuk Oldu ama anlaşılmaması durumunda resimli falan açıklayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertilenkele -- 16 Ağustos 2006; 15:48:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hah işte arkadaşım. Bir üstteki benim denemek istediğimdi. Kısayol'u winamp.exe ye değil de anamakinedeki playlist'e vereceksin. Çift tıklandığında winamp playlist i otomatik yükleyecek ve açılacak. Sen de ana makinadaki playlisti istediğin gibi güncelle. Yeter ki adını değiştirme.

Ama işte playlistin hazırlanması biraz yamuk yapabilir. Onu da yüne üstteki arkadaşın dediği gibi yap.
    Bilgisayarım->d: gidersen ağ daki her makine kendilerinin d: sürücüsüne bakar.
    \\<'Ana Bilgisayarın Adı yada ip'si'>\\paylaşımdaki mp3 klasörü\\mp3 ün adı. şeklinde olmalı.
  • TEŞEKKÜRRLERRR

Oldu galibaa (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.