Şimdi Ara

Wincc Türkçe Eğitim Videoları-Sitemiz Ücretlidir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online otomasyon eğitimi sitemizde wincc eğitimlerini VIP bölümlerde bulabilirsiniz.Eğitimler Video + ses ile gerçekleştirilmiştir.
    Tüm otomasyon konuları hakkında Türkçe video eğitimleri sitemizde bulabilirsiniz.

Saygılarımızla

scada-plc.com online otomasyon eğitim portalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijigrafi -- 24 Ocak 2011; 21:43:55 >

• www.scada-plc.com:
    "Sitemizin gelişmesi ve devamlılığını sürdürmesi için her yeri reklam dolu,google adense modulleri dolu bir site istemiyoruz.Bu yüzden sizden sitemize hosting alarak veya VIP üye olarak destek bekliyoruz.Bu gün en düşük kurs ücretinin 300 tl olduğunu düşünürseniz.Biz 25 TL ile sizlere birçok markada eğitimleri sunabileceğiz."

Kendi sitelerindeki yazıdan da anlaşılacağı gibi yıllık 25 TL üyelik aidatı var. Ayrıca 2 tane üyenin yıllık aidatı ile yıllık hosting masrafı çıktığına da buradan örnek alarak görebilirsiniz.

• Sitemizin hiçbir yerinde hosting masrafı için üyelik ücreti alındığı hakkında bir bilgi yoktur.Herhangi bir eğitim videosunu hazırlamak için demo cihazlara , zamana ve bilgiye ihtiyaç duyulduğunu unutmayın...

Site içeriği veya kurallar hoşunuza gitmedi ise bunu direkt bizimle paylaşabilir ve sitemizi birdaha ziyaret etmeye bilirsiniz...

Saygılarımızla
  • eğitime harcanan para hiç bir zaman boşa gitmez.
    emek verilmiş dökümanların sahibine parar kazandırması en doğal şey.
    bu programlarla biraz işi olan, yeri geldiğinde ne kadar karmaşık olduğunu bilir.
    (hatta mümkün müdür bilmem ama alman mühendisler birazcık apple mühendisleriyle çalışsın, kullanıcı dostu endüstriyel yazılımlar gelişsin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.