Şimdi Ara

Windforce vs twin frozr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 960 ekran kartı satın alacağım msı ile gıgabyte arasında kaldım sizce hangi ekran kartını almalıyım?

• joyester J kullanıcısına yanıt
    Hangisi ucu ise onu al.
  • Arasında fark yok yani
  • Soğutma performansı olarak MSI daha iyi:

https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_960_OC/31.html
  • Twinfrozer daha iyidir memnun kalırsiniz
  • Kesinlikle twinfrozer ama gigabytta baya iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: microatx

Kesinlikle twinfrozer ama gigabytta baya iyidir
    teşekkürler
  • Twin iyidir hocam. Fiyat farkı fazla ise gigabyte alabilirsiniz
  • Öncelik fiyatı olsun.
  • Twinfrozer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

Twinfrozer.
    ben msi kullanıyorum en ağır benchmark da bile 69 u görmedi max 69
    izmirdeyim bir de düşün yani
  • 35 derece odada tam yukte oc olmadan max 65 goruyorum msi gtx 970 ile voltaj verip karti kokleyince (+87 mV +180core clock +200 memory clock) max 70 71 civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

35 derece odada tam yukte oc olmadan max 65 goruyorum msi gtx 970 ile voltaj verip karti kokleyince (+87 mV +180core clock +200 memory clock) max 70 71 civari
    MSI'da ısı boruları bakır ve üzerleri nikel kaplı. Gigabyte'da ise kaplama yapılmamış. Kaplama yapılmamış bakır bir süre sonra korozyona uğrar:

MSI GTX960 Gaming

Windforce vs twin frozr

Gigabyte GTX960 Windforce:

Windforce vs twin frozr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForces -- 7 Eylül 2015; 14:19:29 >

• wf3 sesli calisiyor bilginize bosta iken bile sesli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 7 Eylül 2015; 20:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

wf3 sesli calisiyor bilginize bosta iken bile sesli
    3x windforce modelinin 2 farklı kartını da kullandım (gtx 470 soc ve r9 280) gayet sessiz kartlardı.

Ancak burada asıl etmen fiyat. Yoksa MSI da gayet iyidir.
  • SpecialForces kullanıcısına yanıt
    Siz oyle yazinca acaba bakir korozyona ugrar mi diye merak edip baktim, 5 yildir kullandigim sapphire 5770 bakir boru nikel kaplama yok ama en ufak korozyon belirtisi de yok.
    ben korozyonun soz konusu olacagini sanmiyorum.
  • ucuzunu alın hocam.
  • joyester J kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem Gigabyte olur, cunku garantisi 3 yil.
    Sogutma olarak aralarinda pek fark yoktur, ikisi de gayet basarili ama 1 yil fazladan garanti onemli bence.
  • Arkadaşın bahsettiği korozyon olayını zotac gtx 680 amp!'de yaşamıştım önceden.
  • ikiside gayet güzel sogutma çözümleri twin frozrda sıcaklık belli bir dereceyi geçmeden fanlar devreye girmeme özelligi vardı ama gigabyte varmıydı tam hatırlamıyorum belki bi artısı bu olabilir bakırın nikelle kaplanması olayında ise nikele alternatif saydam daha ucuz bir madde kullanılıyor cila gibi birşey korozyona ugramamasının sebebi bu olabilir tabiki nikel kaplamanın yerini tutamaz ama en azından oksijenle teması en aza indiriyor iki sogutma çözümüde dünyaca ünlü markaların test edilip onaylanmış tasarımları ikiside sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ama ses konusunda msi belki biraz daha iyi olabilir bunun dışında bence fiyatı hangisi daha uygunsa o alınmalı ha ama 10 lira 20 lira bir fark olucaksa msi öneririm servispoint garanti konusunda gayet iyi arızalı olsun olmasın yollanan ürünü mutlaka degiştiriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.