Şimdi Ara

windosw çalışmayı durdurdu hatası(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • driver san fransisko, the run, battlefield 3 bu oyunları yükledim ama bir türlü açamadım oyun açılmadan hemen önce windows çalışmayı durdurdu diyor. oyunlarda sorun yok arkadaşlarımın bilgisayarı sorunsuz açıyor sırf bundan dolayı format attım gene aynı sorun var yardım ederseniz çok sevinirim.

SORUN: ekran kartımı güncelleme rağmen yazılım benim ekran kartımı tanımaması sonucu sürücüyü yüklemesi ve benim eski sürücüyü kullanmamdan dolayı oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilbugra -- 26 Şubat 2012; 12:47:10 >

• İyi bir virüs taraması yaptıktan sonra MemTest+ ile ramlerinizi kontrol edin derim. Ayrıca bir chkdsk yapmanız da yararlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 25 Şubat 2012; 20:38:33 >
  • memtest+ ne için peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

memtest+ ne için peki

Ramlerinizi kontrol etmek için.
  • bir saati geçkin bir test yaptı memtest ama hiç bir hata bulmadı chkdsk de yaptım. virüs taramasıda yapmama gerek yok çünkü sürekli güncel virüs programı kullanıyorum bulduğu virüsler de hep crak ler oluyor. ama sonuç gene aynı bir türlü anlayamadım deneyebileceğim başka bişey varmı bilgisayardaki donanımsal hataları bulabileceğim varsa hemen öğrenim ki harantisi bitmek üzere bilgisayaraın
  • en son the run xp sp3 uyumluluk modunda bi kere çalıştı ama sonra gene çalışmamaya devam etti. bakalım daha neler göreceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.