Şimdi Ara

Windosws 10 Arada cmd açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda aslında yeni değilim yani kafanızda ulan budamı soru sormak ıcın uyelık acmıs gıbı garip düşünceler oluşmasın,

Wİndows 7 den beleş geçiş ile 10'a yükselttim ama lanet olsunki problemler çıkmaya başladı, anlık nerdeyse saatte bir cmd açılıp anlık bişeyler yazıyo ve geri kapanıyor yakaladığım görüntü bu şekildeydi ama normalde aşşaya kadar sıralanıyo yazan şeyler konu hakkında yardımcı olurmusunuz, saygılarımla. Windosws 10 Arada cmd açılıp kapanıyor

Not: 1 ayı geçtiği için 7'ye geri geçemiyorum labtop normalde 8.1 miş ama 7 ye geçirmişler 2. el almıştım

• Yardımcı olabilicek birisi yokmudur ?
  • güncel
  • Aynı durum bende de mevcut.
  • Windows 10 açılışta geliyorsa görev yöneticisi açın başlangıç sekmesine gelin ordan cmd yi bulup devredışı bırakın
  • Dedenix D kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonra 0 kurulum yapmadiysaniz yasadiginiz normal bir durum. Benzer sekilde bende win7 den gecis yaptim.Bilgisayari kullanmak neredeyse imkansizdi. Sifirdan temiz kurulum ile hicbir problem kalmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle orjinal lisansınız ne ise onun üzerinden yükseltme yapın. Sonrasonda ise yükseltme ile pcyi kullanmayın değişik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Lisansınızı Windows 10 üzerinde aktif ettikten sonra sıfırdan key girmeden aynı Windows 10 versiyonunu (home veya pro) yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;
    Başlangıçta yapmıyorum başlangıçtan bi 4-5 dakıka sonra yapıyor ama rutin şekilde saatte bir kez yada 40-50 dakıkada bır yapıyor, belirttiğinizgibi herşeyi silip tekrardan 0 dan kurulumda yaptım normalde key i almamıştı ama 0 dan kurulum yapınca key i kendı bulup lısansladı ama genede bu cmd zımbırtısı devam edıyor
  • görev zamanlayıcıyla bi alakası olabilirmi ? nasıl hallederim yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedenix

Merhaba;
    Başlangıçta yapmıyorum başlangıçtan bi 4-5 dakıka sonra yapıyor ama rutin şekilde saatte bir kez yada 40-50 dakıkada bır yapıyor, belirttiğinizgibi herşeyi silip tekrardan 0 dan kurulumda yaptım normalde key i almamıştı ama 0 dan kurulum yapınca key i kendı bulup lısansladı ama genede bu cmd zımbırtısı devam edıyor

Hocam bende kısa bir süre önce yaklasık 1 hafta önce yükeltme yoluyla win 10 a tekrar geçiş yaptım bende ilk açılışta oldu birdaha hiç olmadı.Farklı nedenleri olabilir.Açılıştan cmd kapatıp denediniz mi?
  • açılışta cmd acık degıl hocam zaten baktım ona
  • MSConfig'e girip başlangıç seçeneğinden cmd tikini kaldırabilirmisiniz.
  • Dedenix D kullanıcısına yanıt
    Ekteki görsel üzerinden yola çıkarsak acer'a ait driver güncelleme ile ilgili programın buna sebep olduğunu söyleyebiliriz, 0 kurulum yaptığınızı belirtmişsiniz bu programı tekrar kurmaya çalıştınız mı ya da kurup sildiniz mi ? Win 10 hemen hemen tüm driverları otomatik yüklüyor zaten programın kurulu olmasına bir gerek yok diye düşünüyorum. 0 kurulum yapıldıysa ve bu programı siz kurmadıysanız yapmış olduğunuz kurulumda bir sıkıntı var bence.
  • Sorun görev zamanlayıcısı arkadaşlar çözdüm sağolun :D
  • Bende de bazen cıkıyor, önemsemiyorum
    Nasıl çözdün ?
    Paylaş ki herkes faydalansın
  • sol altta bulunan arama çubuğuna ''görev zamanlayıcısı'' yazalım tam yazmanıza gerek yok zaten tamamlıyor :D gırdıkten sonra ''Görev Zamanlayıcı (yerel)'' yazan tik in altındakı ''görev zamanlayıcı kitaplıgı'' na 1 kez tıklayınca kutunun ıcınde zamanlanmış görevler çıkıyor ekteki resimde gösterdiğim üzere benim sorunum ordaki kırmızı ıcındekı zamanlanmış görevmiş buna sağ tıklayıp devre dışı yaptıktan sonra problemım çözüldü. Windosws 10 Arada cmd açılıp kapanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.