Şimdi Ara

Windows 10 %100 disk kullanımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Orjinalde windows 7 olan 2010 model (4gb ramı olan) sony vaio bir bilgisayarım var. Bilgisayarımda uzun bir süre windows 8.1 pro kuruluydu 1 yıl gibi bir süre yazılım amaçlı olarak kullandım hiç bir sıkıntısı yoktu. yaklaşık bir ay filan sonra bilgisayarı tekrar açtığımda saçma bir sorunla karşılaştım disk kullanımı %100 dü. sorunu çözmek için internette önerilen tüm saçma yöntemleri denedim (bkz. windows search'ı kapat, chrome'u sil, ıdıvıt zıdıvıt...) standart bahtsız başım hiçbiri bir işe yaramadı.(bu sitedeki çözümlerede baktım yani bana konu önceden açıldı diye link atmayın) bilgisayarı windows 10 enterprice a çıkarıp (kullandığım iki sürümde kaçak) aynı şeyleri baştan denedim. arada bilgisayarı windows 10 a çıkarmak için bilgisayarı bi 6 kez kadar formatladım, o sırada windows 7 yide denedim sorun yoktu ama sistemin nekadar yavaş olduğunu unutmuşum... kötü bir deneyimdi. bu bilgisayarda baya bişey oynadım o sayede arada %100 den iniyo ama bilgisayarı her açtığımda o ne olduğundan tam olarak emin olmadığım tüm aşamaları baştan uygulamam gerekiyor. bunun yanısıra herhangi bir program açtığımda disk kullanımı %100 e geri çıkıyor. eskiden şarz aletinin çıkardığımdada bilgisayar çok yavaşlardı(normal dışı bir yavaşlık chrome u 7-8 dakkada açmak gibi) muhtemelen belirsiz bir sebepten dolayı yine diske yükleniyordu. şuan pil ölü durumda çıkarınca 1 ila 10 dakka arasında süren var (ne yaptığına göre) yani sorunun pile dayalı olması bana çok mantıklı geliyor.

Bu durumda herhangi (farklı) bir bilginiz varmıdır

• Bilgisayar çöktü konu kapanmıştır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.