Şimdi Ara

Windows 10 1703 update sonrası performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 1703(Orijinal) temiz kurulum yaptıktan sonra oynadığım çoğu oyunda performans düşüşü yaşadım. Genellikle MMORPG oyunlar oynadığımdan ( Archeage, Metin2, Knight Online vs. ) oyunları birden fazla hesap ve client ile oynuyorum.

Yani aynı anda birden fazla Archeage clienti açıyorum. 1703 updateden önce 5 adet Archeage clienti açabiliyorken şu anda 2. clienti açtığımda bilgisayar kasmıyor fakat kasadan inanılmaz derecede sesler geliyor. Üçüncüyü açtığımda odada inanılmaz bir uğultu oluyor. Masaüstüne döndüğümde ise bu sesler kesiliyor.

Yaklaşık 1 ay boyunca belki sorun kendi kendine düzelir diye bu şekilde oynadım fakat sorunum çözülmedi. 3 gün önce bilgisayara format atıp Windows 10 Home 1703 kurdum fakat sorunum hala devam ediyor.

Boşta çalışırken bile CTRL + ALT + Delete'den baktığımda işlemler ve iş parçacığı sayıları oldukça yüksek. Corsair H110i sıvı soğutma kullanıyorum ve 2 Archeage clienti açtığımda sıcaklık 75 dereceye kadar çıkıyor. Kasa oldukça ferah yerde. Bu tarz şeylere takıntılı biri olduğumdan sık sık kontrol ederim ve daha önce hiç bu kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmamıştım. Bu sorun neden kaynaklı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Windows 10 1703 update sonrası performans sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.