Şimdi Ara

windows 10 2004 güncelleme sonrasında pc kasmaya başladı boşta kullanımda bile kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarımı windows sürümünü güncelleştirmemiştim uzun zamandır 1909 güncellemesi kullanıyordum geçen gün windows 10 2004 güncellemesi yapayım dedim sonrasında bilgisayarım bilgisayarım kullanamaz oldum boşta kullanım da bile sistemim kasmaya başladı sesler kasıyor mous hareket ederken kasıyor bilgisayarımı kullanamaz oldum lütfen eski sürüme geri dönmek istiyorum dönemiyorum sistem sıfırlama yaptım 1909 sürümüne de artık dönemiyorum 1909 sürümüne dönüş nasıl yapabilirim yardım edin bana lütfen...

sistemim

işlemci AMD RAYZEN-5 2600

ana kart gigabyte b450m

ramlar 2x8 16gb 300mghz

eksik verdiğim bir bilgi varsa iletirseniz veririm hemen..

• Kurtarma-Windows 10 önceki sürüme dönden yapabilirsin.

windows 10 2004 güncelleme sonrasında pc kasmaya başladı boşta kullanımda bile kasıyor
  • malesef olmuyor o yöntem sistemi sınırladığım için
  • Bill amca bie 2004 güncellemesinin bilgisayarları yavaşlattığını kabul etmiş.
    Diğer ayarlarla fazla oynamamak lazım, hızlandırıyım diye youtubede anlatılan bir kaç değişiklik yaptım sonuç çöken bir win10 oldu.
  • bende de aynı sorun var keşke güncellemeseydim pişman oldum

• Win 10 kadar iğrenç görmedim ya bide Vista abi bu ikisi tam bir loser Xp ve Windows 7 tüm zamanların buluşu benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak1994

Win 10 kadar iğrenç görmedim ya bide Vista abi bu ikisi tam bir loser Xp ve Windows 7 tüm zamanların buluşu benim için.

Altina imzami atarim.8. i hic kullanmadim.En son aldigim laptop mecburi 10 kurmam gerektir (driverlardan dolayi)

Ama.Win7 ve xp superdi.Bunda azcik makyaj yapip.Biton gereksiz sey doldurmuslar.Bundan dolayi.Modifiyeli sistem kullaniyorum ama yakin zamanda onuda kaldirip Ltsc veya ltsb surum win10 kurmayi planliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ssd var mi sistemde dostum?yoksa ssd al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.