Şimdi Ara

Windows 10 20H2 güncellemesi bilgisayarıma geldi fakat olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba bilgisayarıma win 10 20h2 güncellemesi geldi fakat yükeleyip yeniden başlat dediğim zaman sistemniz güncelleniyor vs. yazılar yazıyo sonra güncelleme tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor yazıyor ve tekrar windows güncelleştirmelerine girdiğimde yine aynı güncelleme duruyor tekrar tekrar yapmama rağmen olmuyor lütfen yardım edin bilgisayarı toplayalı 1 yıl oldu hiç böyle bir sorun yaşamamıştım

• Yokmu yardım edecek biri

• Ben windows 10 güncellemelerini tamamen kapadım beklentim de yok

256x256 piksel portable program kullanıyorum dert yok tasa yok

bunlar yeni windowsa geçene kadar ben tüm programları portable kullanır üstüne de sizi 2-3 yıl beklerim

Windows 10 nun ömrü bitti bir ayar tutturamıyorlar

Bir tarafta vizyonsuz windows simgeler diğer tarafta acemi çaylak simgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Şubat 2021; 21:48:29 >
  • Sıkıntı yaratan güncelleştirmeyi Windows Update kataloğundan manuel olarak indirip kurmayı denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Evet ama sonuç yine aynı bilgisayarcıya sordum format atıp temiz Windows kurmamı söyledi
  • Weafex W kullanıcısına yanıt

Evet bu koşulda benim de aklıma daha iyi bir seçenek gelmiyor açıkçası. Yerinizde olsam Windows’un sitesinden indirilen araçla bugün güncel bir Windows 10 yükleme medyası oluştururdum. Bu medya üzerinden yükleme yaptığınızda son güncellemeler sisteme entegre halde yüklenecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde yapacağım da şuan flash bellek sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum gelsin windows 10 güncel iso dosyasını flash belleğe atıp temiz windows kuracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.