Merhaba Arkadaşlar Windows 10 64 bit bilgisayarım var . 3 yıl önce aldım hala format atmadım . Bilgisayar yavaşlamaya başladı . Sorum ise ; -- Bilgisayarcıya götürüp format mı attırayım ? -- Yoksa şu alttaki fotoğrafta olan yerden ,bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden windowsu sıfırlıyayım mı ? bilgisayarcıdan format attırmakla , kurtarma kısmından bu bilgisayarı sıfırla arasında fark var mı ? iyi günler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 5 Aralık 2020; 21:58:24 > |
Windows 10 - 64 bit format hakkında soru ?
-
-
microsoftun sitesinden windowsu indir flasha yazdır sıfırdan kur , temiz kurulum olur -
Dizüstü bilgisayar kullanıyorsan ve üzerinde orjinal işletim sistemi ile geldiyse fabrika ayarlarına döndürme seçeneği olması lazım onu dene. Kullanım kılavuzundan bakıp yapabilirsin. Verilerini yedeklemeyi unutma.
-
saolun yorumlar için bilgisayarcıya attırdım format ama virüs uyarısı geliyor virüsün adı HackTool:MSIL/AutoKms
galiba microsoftun bazı programlarını kullanmak içingelen virüs . zararlı mı değilmi tam olarak bilimiyorum
-
Format atmadan önce;
İçindeki Orjinal etkinleştirilmiş olan lisans keyi not edin kaybetmeyin eğer bir yerde yazıyorsa bulun
Bilgisayarcı windowsu etkinleştirmek için autokms kullanmış olabilir windows virus uyarisı verebilir, cpu %100 e çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 16 Kasım 2020; 16:36:41 > -
hocam bir yerde yazıorsa derken, lisans keyini internetten bakabiliyormuyuz .
-
Windows 7, windows xp ler varken notebookların altında, masaüstü sistemlerde ise kasanın yanında microsoftun lisans keyi yazardı..şimdilerde windows 10 ile gelen notebooklarda sadece win keyi girili ve anakart üzerine tanımlanmış gelebiliyor..
Onu format atmadan önce bir show key plus gibi bir programla öğrenip not edin demiştim. Bazılarında ise hex editör yardımı ile öğrenebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Kasım 2020; 22:44:37 > -
Programı var cmdden de bakabilirsiniz daha detaylı bilgi için PM atabilirsiniz . -
Format atan abimiz keysiz aktivasyon yapmis.guzel de bi antivirus programi çak gitsin.antivirus tavsiyesi isteme ewlatbıktım çünkü -
geçmiş olsun hocam, bilgisayarcı korsan kurmuş , virüslü bile olabilir ne yazık ki ama muhtemelen sadece korsan kullandığın için virüs görünüyor, virüs bulduğuna göre temizlemiştir otomatik bir şey yapmana gerek yok ama bilgisayarın arada kapanırsa korsan kullandığın içindir :(quote:
Orijinalden alıntı: master88saolun yorumlar için bilgisayarcıya attırdım format ama virüs uyarısı geliyor virüsün adı HackTool:MSIL/AutoKms
galiba microsoftun bazı programlarını kullanmak içingelen virüs . zararlı mı değilmi tam olarak bilimiyorum
-
hocam virüsü silmedim .virüsü silersem word excel şuan ücretsiz kullanılıyor virüsü silince muhtemelen kullanılmayacak . virüs zararlımı bilemiyorum .
-
wps office kullan , microsoft kullanıcam takıntın yoksa, ücretsiz olur kendisiquote:
Orijinalden alıntı: master88hocam virüsü silmedim .virüsü silersem word excel şuan ücretsiz kullanılıyor virüsü silince muhtemelen kullanılmayacak . virüs zararlımı bilemiyorum .
-
Office daha kullanışlı oluyor :) senelerin alışkanlığı -
quote:
Orijinalden alıntı: master88hocam virüsü silmedim .virüsü silersem word excel şuan ücretsiz kullanılıyor virüsü silince muhtemelen kullanılmayacak . virüs zararlımı bilemiyorum .
Aktivasyon işlemi otomatik oluyo zaten sil gitsin ;)
Benzer içerikler
- aygıt yöneticisinde bluetooth yok
- system service exception hatası
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
- windows 10 lite
- bilgisayar açılmıyor
- komut istemi
- autocad sistem gereksinimleri
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- pc şifre değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X