Şimdi Ara

Windows 10 başlatma ve kapatma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelen son güncelleme sonrası bilgisayarımın açılıp kapanma süresi özellikle kapanma süresi çok arttı. Yaklaşık olarak 3 -4 dakikada kapanıyor bilgisayar. Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimseye onermiyorum bir muddet update i.hdd tanımama sorunu var.pc cok gec kapanma sorunu var.monitor kapaniyor uykuya geciyor pc daha 30 sn calısıyor.boyle update geliştirmemi olur ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan_13

merhaba

sorununuzla ilgili olarak , Bios ayarlarına girin ve boot menüsünden FAstboot seçeneginin etkin olduugundan emin olun videodaki adımları uygulayın bilgisayarınızın hızı ve açıllış kapanış süreleri kısalacaktır bu gelen özellik güncelleştrimesinden sonra C dizininde windows.old klasörü oluşur bunu silin bunun için
    Tamsa13youtube
    windows old klasörünü silme
    https://www.youtube.com/watch?v=6vZaVxd2wzQ

https://www.youtube.com/watch?v=r_CIrF0NmZ4&feature=youtu.be

NOT: BU VİDEOLARDA TEMİZ ÖNYÜKLEME İŞLEMİ VAR TEMİZ ÖNYÜKLEME İŞELEMİNDE TÜM HİZMETLERİ DEVRE DIŞI BIRAKMAYIN SADECE 3.PARTİ PROGRAMLARI DEVRE DIŞI BIRAKARAK TEST EDİN SORUN ÇÖZÜLÜRSE SORUNLU PROGRAM DIŞINDA DİGER PROGRAMLARI TEKRAR ETKİNLEŞTİRİN
    kolay gelsin

Teşekkürler deneyeceğim

• her bişey denemede bir başka bişey bozuluyor.microsoftun bu sistem üzerine sistem yamaması gına getirdi.bişeyler yapıyorlar başka bişey bozuluyor.en iyisi 3 5 ay update i yuklememek.birde eski windows 10 dan farki nedir allah aşkına.lutfen farklarını okuyun bir kac sey degişik.hatta kotu olan bir ozelligi var.oyunlarda fps düsüyor ve düştügünüde kabul etmişlerr.varsın pc 1 kac saniye gec acılsın ..

once bi hdd tanımama sorunu halletsinler.boyle bişey olabilirmi ya.pc yi update yapiyorsunuz acılırken hdd yi gormuyor.
  • Bende de farketti ama 3-4 değil
    %10 ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

her bişey denemede bir başka bişey bozuluyor.microsoftun bu sistem üzerine sistem yamaması gına getirdi.bişeyler yapıyorlar başka bişey bozuluyor.en iyisi 3 5 ay update i yuklememek.birde eski windows 10 dan farki nedir allah aşkına.lutfen farklarını okuyun bir kac sey degişik.hatta kotu olan bir ozelligi var.oyunlarda fps düsüyor ve düştügünüde kabul etmişlerr.varsın pc 1 kac saniye gec acılsın ..

once bi hdd tanımama sorunu halletsinler.boyle bişey olabilirmi ya.pc yi update yapiyorsunuz acılırken hdd yi gormuyor.

Haklısınız hocam ben de çok öfkeliyim, geri döndüm eski sürüme, özellik güncellemesini de kapattım, 3-4 ay yeni sürüme geçmem. Her yeni sürümde aynı şeyler ve bahane de hazır; "temiz kurulum yapmazsanız bunları yaşarsınız." E arkadaş ben 6 ayda bir sürekli format mı atacağım Allah aşkına? Gerçekten Windows 7'yi çok özledim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

her bişey denemede bir başka bişey bozuluyor.microsoftun bu sistem üzerine sistem yamaması gına getirdi.bişeyler yapıyorlar başka bişey bozuluyor.en iyisi 3 5 ay update i yuklememek.birde eski windows 10 dan farki nedir allah aşkına.lutfen farklarını okuyun bir kac sey degişik.hatta kotu olan bir ozelligi var.oyunlarda fps düsüyor ve düştügünüde kabul etmişlerr.varsın pc 1 kac saniye gec acılsın ..

Haklısınız hocam ben de çok öfkeliyim, geri döndüm eski sürüme, özellik güncellemesini de kapattım, 3-4 ay yeni sürüme geçmem. Her yeni sürümde aynı şeyler ve bahane de hazır; "temiz kurulum yapmazsanız bunları yaşarsınız." E arkadaş ben 6 ayda bir sürekli format mı atacağım Allah aşkına? Gerçekten Windows 7'yi çok özledim...

Aynennnnn. Win 7 ye deepfereze i cakardim.d yede oyunlarimi kurardim.pc her acilista sifir formatlanmis gibi acilirdi.ne virus ne de windows cokmesi.

• Merhaba,

Windows 7'ye geçtim.En iyisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.