Şimdi Ara

Windows 10 bluetooth problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 6 ay önce aldığım telefonlarda h bir sorun yaşamadığım JBL BT500 cihazım pcmde sorunlu çalışıyor mesela mikrofonu görmüyor aygıtı değiştirsem ya ses gelmiyor mikrofon çalışıyor ses ayarlarını kurcalıyıp varsayılan aygıt yapsam bile bu sefer robot sesi geliyor arada bi cızırtı oluyor 5-10 sn de bi ne yapsam düzeltemedim gittim kulaklık aldım başka 60 tlye snopy oyuncu kulaklığı kablolu bu sefer ondada böyle sorunlar oldu realtek hd driveri yükledim tekrardan yinede düzelmedi önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim ki bi çoğunun söyliceği şeyi uygulamış bile olabilirim umarım çözebiliriz bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• telefonlardaki android sürücü sayesinde iyi çalışıyor.. aynı sürücünün windows versiyonunu, JBL'in üretmesi gerekiyor. Bu tür sorunla karşılaşmamak için hem cep hem de PC ile çalışan kulaklık almalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth cihazı versiyonu 2.0 ise bozulma normal. Daha üst bir aygıt varsa onu takın pc'ye. Örnek 4.0 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertTUTER M kullanıcısına yanıt
    Yok hayır 2.0 değil 4.1 tp link 2 yıl garantisi var hala çözemedim öyle kaldı

• Bilgisayar sitesinden sürücüleri denedin mi?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Mesela? Şahsen Neler denedim neler ben bile bilmiyorum artık saldım ya olmazsa olmasın nabayım çözülcek gibi değil ses kartımla alakalı olabilir eskide olsa güncel yani

• gekidoo kullanıcısına yanıt
    Sürücü güncelleştir menusunden bilgisayarımdaki sürücüleri tara menusune gir.
    resimde sende kaç tane çıkıyorsa hepsini dene.
    Ben böyle çözüyorum. bende de oluyor sık sık. anker soundcore life 10 var.
    Veya DELL sitesinden indirdiğim 3 - 5 tane sürücüleri deneyerek yaptım.
    Windows 10 bluetooth problemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Deneme fırsatım olmadı ama bakıcam bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sonuç alırsam belirtirim buraya iyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.