Şimdi Ara

Windows 10 Bütük Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi forumlar. Windows 10 64 bit seçeneğini microsofttan indirdim. Yükledim herşey tamamlandı. Bilgisayarınız yeniden başlatılıyor diyor ve yeniden başlatıyor. Bilgisayar açılış ekranında kalıyor mavi windows 10 ambleminde kalıyor 3 saat bekledim gelmedi bilgisayarı kapatıp açtığımda ise windows 10 yüklenemedi diyor.
    i3 işlemci 4 gb ram var laptop kullanıyorum donanımıda gayet yeterli.
    Şuanki işletim sistemi windows 7 home basic 64 bit service pack 1
     Windows 10 Bütük Hata

• windows 10'u C'yi biçimlendirerek sıfırdan mı kuruyorsun yoksa yükseltme seçeneğiyle yükseltmeye mi çalışıyorsun.
  • yükseltme yapıyorum
  • windows 7'den windows 10'a yükseltme yaparken windows7'nin bütün güncelleştirmelerinin yüklü olması gerekiyor. Hatta yüklüyse windows 10 yükseltme teklifi de geliyordu. ayrıyetten indirmen gerekmiyordu. Windows update'i kontrol ettin mi?
  • Windows 10 teklifi geldide ben acele ediyorum biraz kısa yoldan yüklemek istiyorum
    o yüzden
  • windows 7 güncelleme geçmişini kontrol et. windows 10 yükseltme başarısız diyorsa ve hata kodu 80240020 ise. kayıt defterini açıp.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade]

Bu dizine gel. Allowosupgrade olmalı eğer yoksa.

Yeni bir DWORD (32-bit) Değeri ekle Adı: AllowOSUpgrade , Değerine de 1 ver = (0x00000001 olacak)

Sonra windows update gelip güncelleştirmeleri kontol et. windows 10'u tekrar indirip sorunsuz kuruyor. Ben 8.1 den yükseltirken bu şekilde çözmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.