Merhaba iyi forumlar. Windows 10 64 bit seçeneğini microsofttan indirdim. Yükledim herşey tamamlandı. Bilgisayarınız yeniden başlatılıyor diyor ve yeniden başlatıyor. Bilgisayar açılış ekranında kalıyor mavi windows 10 ambleminde kalıyor 3 saat bekledim gelmedi bilgisayarı kapatıp açtığımda ise windows 10 yüklenemedi diyor. i3 işlemci 4 gb ram var laptop kullanıyorum donanımıda gayet yeterli. Şuanki işletim sistemi windows 7 home basic 64 bit service pack 1
windows 10'u C'yi biçimlendirerek sıfırdan mı kuruyorsun yoksa yükseltme seçeneğiyle yükseltmeye mi çalışıyorsun.
yükseltme yapıyorum
windows 7'den windows 10'a yükseltme yaparken windows7'nin bütün güncelleştirmelerinin yüklü olması gerekiyor. Hatta yüklüyse windows 10 yükseltme teklifi de geliyordu. ayrıyetten indirmen gerekmiyordu. Windows update'i kontrol ettin mi?
Windows 10 teklifi geldide ben acele ediyorum biraz kısa yoldan yüklemek istiyorum o yüzden
windows 7 güncelleme geçmişini kontrol et. windows 10 yükseltme başarısız diyorsa ve hata kodu 80240020 ise. kayıt defterini açıp.