Şimdi Ara

Windows 10'da uygulamaları saat saat göstermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, uygun bölümü bulamadım. Sorunuma gelecek olursak evde 2 kardeşim var ve bilgisayara girdikleri süre boyunca sürekli bir tartışma içerisinde oluyorlar. Sen fazla girdin ben az girdim gibi. Kendi sürelerini takip etmiyorlar ve sürekli diğerinin daha fazla girdiğini iddia ediyorlar. Bu süreleri kendimiz pek takip edemediğimiz gibi ders saatleri içerisinde de ne yaptıklarını pek takip edemiyoruz. Biz bakmadığımız süre içerisinde dersi dinliyorlar mı yoksa oyun mu oynuyorlar bunları bilemiyoruz. Bunları takip edebileceğim, hangi uygulamanın hangi saatlerde açıldığını mümkünse dakika dakika gösterebilecek her hangi bir program var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://ht-vector.com/parental-controls.html

Hocam bu programı tavsiye ederim. Saatlik istediğiniz programa istediğiniz siteye izin verebildiğiniz gibi, ara ara ekran görüntüleri alarak size e-posta atabiliyor.

• Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeş, istediğim şeye çok yakın bir program. İşime yarıyor. Arka planda ya da alta alınan programların süresini kaydetmeyip sadece ön planda açık olan programın süresini göstermesi baya iyi.

• [ERENNN] [ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim işine yaramasına sevindim 👍🏼

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.