Şimdi Ara

Windows 10 İnsider Sürümleri Aktif Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10547 numaralı sürümü yükledim yeni sürüm çıkmış.Gelişmiş kısmında seçenekler inaktif görünüyor değiştiremiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Nasıl düzeltirim?

• bilen yok mu?
  • Windows 10 Pro ise Çalıştır'a gpedit.msc yazıp enter'a bas Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi açılacak.

Bu yola git Bilgisayar Yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Veri Koleksiyonu ve Önizleme Sürümleri

Oradaki ayarların aşağıdaki resimdeki gibi olup olmadığını kontrol et.

Telemetry ayarlarını kapatmak için 3. parti bir yazılım kullandın mı? Veya kayıt defterinden bir ayar değiştirdin mi?

Ekleme: Şimdi denedim Insider sürümleri üzerindeki kullanıcı denetimini değiştir sende Devre dışı bırakıldı olarak ayarlı sanırım. Yapılandırılmadı olarak ayarla sorun çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Kasım 2015; 17:30:47 >

• Ben Windows 10'a yükseltme yapacağım. Fakat burada insider sürüm gördüm. Insider sürüm dediğiniz nedir? Telemetri de ne oliyir? Cehalet ne kötü şey.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Eve dönünce bakacağım işallah olur.Boşuna sıfırlamak istemiyorum çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows 10 Pro ise Çalıştır'a gpedit.msc yazıp enter'a bas Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi açılacak.

Bu yola git Bilgisayar Yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Veri Koleksiyonu ve Önizleme Sürümleri

Oradaki ayarların aşağıdaki resimdeki gibi olup olmadığını kontrol et.

Telemetry ayarlarını kapatmak için 3. parti bir yazılım kullandın mı? Veya kayıt defterinden bir ayar değiştirdin mi?

Ekleme: Şimdi denedim Insider sürümleri üzerindeki kullanıcı denetimini değiştir sende Devre dışı bırakıldı olarak ayarlı sanırım. Yapılandırılmadı olarak ayarla sorun çözülecek

Yok dostum dediğin olmuyor.Benim Win 10 Pro değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 5 Kasım 2015; 20:44:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 de DX12 aktifleştirme
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eve gidince kayıt defterinden sorunun giderilip giderilemiyecigine bakarım. Sonra geri dönüş yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\DataCollection
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\BuildAndTel

Kayıt defterinden şu iki kayıt defteri girdisini denetler misin? Aşağıdaki resimdeki gibi olması gerekiyor.

Windows 10 İnsider Sürümleri Aktif Değil Windows 10 İnsider Sürümleri Aktif Değil

Dostum yaptım aynı şekilde olmadı yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    Microsoft hesabı yazan yere yandex.com.tr uzantılı mail adresi girdiğin için böyle olmuş olabilir. hotmail.com uzantılı mail adresi ile dene.
    Bu yöntem benim çok işime yaradı teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.