Şimdi Ara

Windows 10 İso SSD Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harici SDD diskime Windows 10 İso yükleme dosyalarını yükledim. SDD diskimde önemli dosyalarım bulunuyordu. Önemli dosyalarımı yükleme yapmadan önce tek bir klasör içinde SDD'de birleştirdim. Windos 10 iso dosyaları yüklenince önemli dosyalarıma erişemedim. Windows iso yüklenirken diskin bir bölümününü kullanmış benim dosyaların olduğu dizin görünmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum

• disk yönetimini aç ordan bölümlere bak

• Windos 10 iso kurulduğunda diske, fat32'ye çevirmiş. o yüzden diski kendi kendine bölmüş sanıyorum. nasıl yapabilirim de dosyalarımı görebilirim?

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Tarif edebilir misin? nereden bakacağım.

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Disk yönetimine girdim, 87 GB dosyalarım olan bölüm ayrılmamış olarak görünüyor. İso yüklediği kısım ise Fat32 32 GB görünüyor. Bu fat 32'yi silsem düzelir mi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Ocak 2021; 20:3:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aomei partition ama full sürüm gerek. Crackli full veren sitelerden indirin programı. Zaten Türkçe ve 5dk da halledersiniz.
  • Programı kurdum istediğim dosyaları listemiyor. başka ne yapabilirim fikri olan var mı.

Disk yönetimine girdim, 87 GB dosyalarım olan bölüm ayrılmamış olarak görünüyor. İso yüklediği kısım ise Fat32 32 GB görünüyor. Bu fat 32'yi sildim şu an 129 GB ayrılmamış alan olarak görünüyor. kurtarma programı yükledim, sadece fat32'deki windows dosyaları çıkıyor, onu kurtarmaya çalışıyor.

• klos kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.