Şimdi Ara

Windows 10 Kurtarma CD'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurtarma cd'si ile format atabilir miyim arkasında şifre falanda yazıyor birde format attığımda ilk günkü gibi driverlar yüklü olarak mı gelicek cd nin resmini atıyorum üstünde driver yok diyor sanırım ama yine de bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

Windows 10 Kurtarma CD'si

Arkadaşlar birde ek olarak formattan sonra ilk açılımdaki driverlerı nasıl bulabilirim tekrar onlar çok stabildi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 9 Aralık 2017; 2:57:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format atılabilir fakat sürücüler yüklü gelmez. Windows 10 çoğu sürücüyü kendisi tanır ve yükler ama bu sürücüler üretici sürücüleri gibi tam performans vermezler. Sonradan donanımların üreticilerinin yayınladıkları en son sürüm sürücüleri yüklemek gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Format atılabilir fakat sürücüler yüklü gelmez. Windows 10 çoğu sürücüyü kendisi tanır ve yükler ama bu sürücüler üretici sürücüleri gibi tam performans vermezler. Sonradan donanımların üreticilerinin yayınladıkları en son sürüm sürücüleri yüklemek gerekebilir.

Tek tek bulmak çok zor olmaz mı ya
    Bu arada fabrika ayarlarına geri döndürme olayı nasıl biraz sorunluymuş galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 27 Kasım 2017; 18:15:37 >
  • Her format sonrası driver booster programını kullanıyorum.(Lisanslayıp). Fabrika ayarları veya sıfırlama dediğimiz şey asla temiz kurulum (format)yerini tutmaz. En güzeli en son sürüm değil altını çizerek söylüyorum en stabil olan sürümü yüklemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Her format sonrası driver booster programını kullanıyorum.(Lisanslayıp). Fabrika ayarları veya sıfırlama dediğimiz şey asla temiz kurulum (format)yerini tutmaz. En güzeli en son sürüm değil altını çizerek söylüyorum en stabil olan sürümü yüklemeliyiz.

İşte ben driver konusunda bu yüzden korkuyorum mevcut driverların hepsi çok stabil güncellemeden sonra en güncelini yükleyecek büyük ihtimal ve kasarsa sıkıntı

• Sen şu an hangi windows sürümünü kullanıyorsun ?
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 Lang. Kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    formattan sonra ilk açılımdaki driverlerı nasıl bulabilirim tekrar onlar çok stabildi çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.