Şimdi Ara

Windows 10 kurulum sırasında usb klavye mouse flash bellek sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dan geceden makineyi açık bırakmıştım. Gece benim ufaklık henüz bir buçuk yaşında olmasına rağmen odaya girdiğinde ilk hedefi klavye oluyor. Dün akşamda öyle olmuş tuşlara rastgele vs. basmış. Annesinin dediğine göre bir kadın çıkmış konuşmuş vs.

Sabah ben bilgisayar başına geçtiğim zaman makinenin kitlendiğini fark ettim. Hemen resetledim, epey bir bekleyişin ardından açılış ekranı geldi fakat ne klavye ne mouse çalışmıyor. Ram söktüm, ekran kartını söktüm, hemen hemen her şeyi denedim. Tabi bu sırada epey bir resetleme vs. olayı oldu.

En son bir tane ps2 mouse buldum ve onunla çalıştırmayı denedim. Kurulum ekranına kadar geliyor fakat bu aşamadan sonra normal usb ve klavye çalışmıyor. Ps2 mouse kullandığım zaman bu sefer usb sürücüsünü görmüyor ve medya dosyası bulunamadı hatası veriyor.

Şimdi DVD oluşturuyorum, en son seçenek olarak dvd den kurmayı deneyeceğim.

Ama usb lerin çalışmama nedeni ne olabilir ?

Bios ekranında hem klavye hem mouse çalışıyor, ayrı bir hdd var win 7 kurulu onunla açıyorum. İşletim sistemi içerisindeyken sorun yok.

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Anakart : Z87-G45 msi

• W10da usb sıkıntılı Benim de bugün wifi adaptörü görmedi geri w8.1e geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yiyeceğim aygıt yöneticisinden devre dımı bırakıyorum bilgisayarı kapatıp açıp tekrar etkinleştiriyoruö klavye mouse çalışıyor ama wifi adaptör çalışmıyor. Tekrar bilgisayarı kapatıp açıyorum komple gidiyor.
  • Tekrar formatlamayı denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı garantiye gönderdim ücret iadesi yaptılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.