Şimdi Ara

Windows 10 Lisans[Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım içinde orijinal Windows 8 laptopumu 10 sürümüne yükseltmiştim ancak .dll dosyaları eksik olduğu için sıkıntı yaşadım. Bir dostum da 10 Pro ile sıfırdan kurmamı tavsiye ett ve bugün yaptım ancak şöyle bir problem var ki lisans 10 Pro için geçerli olmadı ve ben de bu hali kullanmak istemiyorum.

Bilgisayarın yeniden lisanslı olabilmesi için 10 Home sürümünü kurmam yeterli olur mu ? Yoksa yeniden 8 kurup kendi 10 güncellemesini vermesini mi beklemeliyim ?

Teşekkürler.

• Daha önce yükseltme yaptığın için bilgisayarın etkinleşmiştir. Uygun sürüm ile sıfırdan kurulum yapınca otomatikman etkinleşmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Daha önce yükseltme yaptığın için bilgisayarın etkinleşmiştir. Uygun sürüm ile sıfırdan kurulum yapınca otomatikman etkinleşmesi gerek.

Hocam sanırım Single Language lisansı olduğu için 10 Home değil de Single Language indirmem gerekiyormuş.. Sabahtan beri uğraşıyorum..
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Windows 10'da Single Language diye bir sürüm yok, Windows 8, 8.1 Single Languageden yükseltenlerin Windows 10 sürümü Home diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Windows 10'da Single Language diye bir sürüm yok, Windows 8, 8.1 Single Languageden yükseltenlerin Windows 10 sürümü Home diye biliyorum.

http://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
    Linkte gözüküyor hocam.. Maalesef direk Home'dan lisans kabul edilmiyormuş. Saçmalık
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Evet varmış, ilk kez gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.