Şimdi Ara

Windows 10 mu ? Windows 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben biraz kararsız kaldım windows 7 kullanıcısıyım banada yükseltme geldi windows 10 a mı geçsem yoksa windows 7 de kalsam mı windows 10 yükleyen arkadaşlar performans açısından nasıl olduğunu yazarlarsa sevinirim :)

• Windows 10'da 8 gibi yamalı bohçaya döndü. vista faciasından win7 gibi bir sistem çıkartan mikisoft nedense şu 8'i bir türlü düzeltemedi. Sebebi ise büyük ihtmal tüm platformlara bunu uydurmaya çalışmaları. Ayrı ayrı yapsalardı bu kadar sorun olmazdı. Ama illa dokunmatik yapacaz herşeyi, hem tlfnda hem pcde hem konsolda aynı sistem olacak diye içine ettiler işletim sisteminin. Hız biryere kadar önemli olan stabilite. Şu an oturmuş en stabil sistem win7. Win 10'u hiç denemedim bile ama açılan konulardan da iyiki hiç bulaşmamışım diyorum çünkü birçok hata mevcut. Vistada bile radikal bir sistem diye deneme sürümlerinin hepsini denemiştim. ama win8/8.1/10 bunlar çok zorlama ve bir türlü toparlanamayan sistemler.
  • Bugun win10 u silip tekrar win7 kurdum. Windows 10 , 8 gibi yamalı bohça bir sistem olmuş. Yarım yamalak gibi duruyor , 2 tane ayarlar menüsü var gerisini sen tahmin et. Eski sistemin üstüne makyaj yapıp piyasaya sürmüşler. Menüler birbirine girmiş bu yüzden sistem üzerinde hakimiyet kuramıyorsunuz. Hatta güncellemeleri bile iptal edemiyorsunuz.

Eğer 10.1 de düzgün bir sistem yaparlarsa geçerim baktım yine değişen birşey yok win7 ye devam ederim. Yıllarca windowsun ses kalitesini artırın ses çiplerine tam destek verin dedik. Onu bile yapmamışlar hala vistadaki ses altyapısı duruyor . Xp de müzik dinlemek hala en iyi çözüm yada linux kuracaksınız. Xp den vistaya geçerken donanımsal ses kartı desteği kalktı. Şöyle düşünün ekran kartınız var ama driver yüklemek ile driversiz çalıştırmak arasında hiçbir grafik yada fps farkı olmuyor. İşte ses olayında bu var. Eğer Wİn10 da sırf ses kalitesi artsaydı tereddütsüz geçerdim ama o konuda hiçbir gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 16 Ağustos 2015; 23:28:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sanırım win 7 de kalıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.