Şimdi Ara

Windows 10 net framework kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kendim kaşındım tıkır tıkır çalışan sisteme format attım.
    windows 10 u tekrar yukledım. fakat yukleyecegım programlar net framework 3.5 istiyor.
    windows 10 un içinde yuklu gelıyor dıye windows özellıklerınden eklemeye calıstım fakat
    ekranda bu sekılde kalıyor.  Windows 10 net framework kurulum sorunu

gereklı dosyalar aranıyor yazıp
    ındırılıyor yazıyor ve bır numara yok.. kurulamıyor.

internetten arastırdım
    boyle bır cozum onerıyorlar kaldı kı onu da turlu sekıllerde denedım onlar da sonucsuz kaldı.

""cmd komut satırını yonetıcı olarak calıstırıp
    Dism /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:D:\sources\sxs /LimitAccess"""

yazdım (source: dan sonraki surucu harfini bendekı yukleme surucusu ıle degıstım)

yıne de sonuc alamadım.

en son olarak framework clean tool ındırıp temızledım bılgısayarımda yuklu olan framework u (kı tamamen sılınmıyor)
    uzerıne bastan wındows ozellıklerınden ekletmeye calıstım onda da yukleme olmadı.

ısletım sıstemım 64 bıt
    kurulu wındows 10 surumu proffesional
    mıcrosoftun kendı sıtesınden flashbellege yazılmıstır.

yardımcı olabılecek arkadaslara sımdıden tesekkurler.

• quote:

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:D:\sources\sxs

Yukarıdaki komutu deneyin ama işe yaraması için bir adet Windows 10 isosu gerekli.İndirdiğiniz dosyayı “D:” dizini yada herhangi bir sürücünüzün içine koyun ve klasör olarak çıkartın. (ISO dosyalarını rar ile ya da win10 da direkt olarak çıkartabiliyorsunuz.) Şimdi “D:\Windows” diye bir klasörünüz ve içinde windows kurulum dosyaları oldu.Daha sonra yukarıdaki komutu deneyiniz.

Farklı bir yol olarak aşağıdaki yönergeleri de yapabilirsiniz.

Öncehttp://cdn.techgainer.com/files/.NET-Framework-Offline-Installer-v2.3.zip dosyasını indirin ve çalıştırın.Windows 10 isosunu USB veya DVD okuyucuya aktarın.İlla DVD ye yazdırmanız gerekmiyor sanal sürücü oluşturarak da ISO yu MOUNT edebilirsiniz..ISO nun bulunduğu birimi seçin (E:,F: gibi) Daha sonra FOUND yazısı çıktıktan osnra INSTALL ı seçiniz.
     Windows 10 net framework kurulum sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 11 Kasım 2016; 18:5:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.