ne varsa windows 10 da var |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2058. sayfa)
-
-
Wifi güncellemesi gelmemiş. Benim cihazda 22h2 yi yükleyince wifi kapanıp açılıyor kendi kendine. Feedback yazayım belki başka yasayanlarda vardır.
-
Evet 22h2 güncellemesinden sonra wifi kapanıp açılıyor. Nasıl çözülecek bu sorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kablosuz ağ sürücüsünü kaldırıp, son sürümü kurarak bir deneyebilirsiniz. 3 haftaya yakın süredir 22h2 kullanıyorum. temiz kurulum yaptım ve kablosuzda şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
-
Benim modemin wifi kendi kendine kapanıp duruyor bunun 22h2 ile alakası olabilir mi ? Önceden böyle bir sorun yoktu çünkü.
-
Bilgisayarının usb portuna wifi alıcı takılı olarak internete giren ama başka bir porta usb bellek veya harici disk bağlayınca Wifi bağlantısı kopan var mı? Windows güncellemesi kaynaklı diye düşünüyordum ama bu sorun başladıktan bu yana 2-3 güncelleme daha çıktı hiç birinde bu sorun düzelmedi.
-
Aygıt Yöneticisi
Wifi kartı
Özellikler > Güç Yönetimi
Bilgisayar bu aygıtı kapatsın > devredışı
Buna rağmen hala olmuyorsa windows bizi dinlemeden gücü kesiyor demektir belki de bunu usb sağlığı için yapıyordur iyi tarafından bakmaya zorlarsak. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2022; 1:59:5 > -
Ben iyi tarafından bakıyorum ve inandım. Microsoft bizi düşünmeyecek de kimi düşünecek.
-
Sizin yorumunuzu görünce az önce denedim olmadı sonra aygıt yöneticisinden usb girişleriyle alaka kısımdan da usb aygıtların güç yönetimi kısımlarına girip oradan da güç yönetimleri kısmı olanlardan Bilgisayar bu aygıtı kapatsın > devredışı yaptım o zaman harici disk takınca bağlantıyı kesmemeye başladı ama bağlantıyı kesmese de bu defa hızı 5 katı düşürüyor ve siteler aşırı yavaş açılıyor.
Bir sorun var ama nedir anlayamadım gitti.
-
Benim de laptop da wifi Kendi kendine kapanıp açılıyordu 22h2 de sistem geri yükleme yaptım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 18 Kasım 2022; 23:42:54 >
Temiz kurulum yaptıktan sonra sürücü sıfırdan kurulmuş olmuyor mu zaten? 22h2 yi yükleyip ag sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı denicem bakalım ise yarayacak mi
Az önce bilgisayara harici disk dışında usb den başka cihaz bağladım internet gitmedi. Sadece haddisk bağlayınca oluyor bu sıkıntı onu tespit etmiş oldum.
Aklıma bir olasılık geliyor umarım öğle değildir. Bir yerde okuduğuma göre anakartlar da güç beslemesinde sıkıntı baş gösteriyorsa usb bellek veya haddisk bağlandığında tüm gücü harici disk çektiği için wifi bağlantısı kesilebiliyormuş. Gerçi okuduğum yazı baya eskiydi.
-
siz zaten temiz kurulum yaptıysanız elbette sürücünüz sıfırdan kuruludur. eğer format atarak değil de güncelleme ile geçtiyseniz 22h2'ye belki sıkıntı yaratmış olabilir. ben bu şekilde geçiş yapanlar için belirtmiştim aslında. çünkü çok temel bir tavsiye gibi olsa da bazen sürücülerde sıkıntı oluşabiliyor.
ayrıca yeni güncellemeler için bazen yeni sürücüler yayınlanabiliyor. zaman zaman sürücü tarihlerini kontrol etmekte de fayda olabilir.
mesela ben 2. monitörü kapatırken ya da açarken ana monitör birkaç kere yanıp sönüyordu ve bu geçici bir durum olsa da normalde olmaması gerektiği için beni rahatsız ediyordu. sürücü güncellemesi ile bu durum düzeldi. ne fark etti bilemiyorum ama bazen olmadık şekilde çözüyor durumu.
-
22H2 yi ellemesek bir zaman sonra kendi kendine yüklüyor mu arka planda ?
-
Bir ara Güncelleme kısmında gözüküp yüklenmiyordu sanırım şuan resmi olarak çıkmış.
-
W10 LTSC kullanıyorum Windows Update üstünden 22H2 güncellemesi yüklemeye çalıştığım zaman hata veriyor neden olabilir fikri olan var mı.
-
Yeni sistem topladım windows lisansı alacak param kalmadı, windowsu virüs felan bulaştırmadan nasıl etkinleştirebilirim ? Eğer etkinleştirmeden kullanırsam bir süre sonra bilgisayarın kitlenme açılmama gibi bir durumu olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygun fiyatlı key satan yerlerden alabilirsiniz. belli bir riski var elbette ama çalıntı olmuyor o keyler genel olarak. farklı şekillerde piyasaya sunuluyor. ben de geçen yıl bu zamanlarda o şekilde aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
windows fiyatları fazla uçuk maalesef.
-
LTSC sürümlere bu şekilde büyük sürüm güncellemeleri yapılamaz. Bu yüzden hata veriyordur.
-
Adı gibi sağlam site araştırdım hiç bir yerde şikayet yok ve 15 gün önce sabahın 4 dinde w11 aldım 5 dakika geçmedi lisans geldi
NOT: Retail Lisans TAVSİYE EDERİM şuan 69.90 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2022; 17:13:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X