win 11 kullanıcısıyım. 2023-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 22H2 03 Toplu Güncelleştirmesi - yükledikten sonra bilgisayar hesap giriş ekranından sonra siyah ekrana düşüyor, yaklaşık10 dk sonra masaüstü geliyor. geri kurtarmadan düzeltiyorum ancak bilgisayar tekrar bu güncellemeyi yapıyor. şimdilik güncellemeyi iptal ettim ama bu durum da sürdürülebilir değil. başına gelen var mı? |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2067. sayfa)
-
-
Merhaba saygıdeğer forumdaş arkadaşlarım. Bu makaleyi gördükten sonra çok sevinip temiz kurulum sonrası hızlandırma ve performans adımlarının çoğunu yaptım fakat sistemimde sorun oluştu. Oyunları kendi kendine rasgele vakitte kapatıyo yada masa üstüne atıyor. Olay görüntüleyicisindeki hatalarında ekran görüntüsünü bırakıyorum. @MühendisMurat hocam sürekli format atmaktan sıkıldım 1 hafta içinde 4 format atışım oldu. Çözemedim bi türlü en kötü uzaktan bağlantı ile de bağlanabilir çözümünü bilen birisi LÜTFEN YARDIM
-
Selamlar, driverları düzgün bir şekilde kurduysanız yapacak bir şey yok sistemle uyumlu değildir daha.
Oradan kurmayın manuel indirip güncel olanları kurun.
Yeni format atılan sistemde bozuk dosya ne alaka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Mart 2023; 13:8:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam driverlerimi dragon center üzerinden kurdum. Ayrıca sistemde parça değişikliği yapmadım 2 senedir valo ve csgo yu aynı sistemde oynuyorum. bozuk windows dosyaları hatalı bozuk kayıt defteri dosyalarını düzelticek bir uygulama varmıdır ?
-
Hocam normalde şöyle anlatayım win11 beğenmedim dedim format atayım sitesinden indirdim attım kurdum oky sorun yok buraya kadar csgo da rank kasıyodum bi iki kere masa üstüne attı filan alla alla dedim klavye mi bozuluyo valorant da da yaptı neyse dedim olay görüntüleyicisine baktım. Sistemde 15 20 kere hata logu olusmus. çözüm yollarında komut isteminden yönetici olarak çalıştırıp windows dosyalarına bakın dedi orda hata verdi eksik dosya vardı sanırım yada bozuk orayı komut 1 2 3 deki gibi onardım daha bozuk dosya sorunu göremedim. Lakin olay görüntüleyicisinde resimlerde göstermeye çalıştığım gibi 1 uyarı ve 1 hata alıyorum hata için bi çözüm bulamadım. uyarı içinde sanırım izinlerle alaklı bi durummuş sistemin yönetici izinleri ile alakalı bi durum olduğunu söylüyorlar yabancı forumdaki çözümleri deneyeceğim. Kısaca rastgele zamanlarda oyun ayırtetmeksizin masa üstüne atıyor yada kapıyor
-
laptop kapanırken çok geç kapanıyor, format sonrası hangi ayar sonrası böyle oldu bilmiyorum. bilgisi olan var mı?
Bunu hep söylüyorum W10 22H2 güncel sürüm artık oturdu, donanım uyumsuzluğu olmazsa sistemin akması lazım.
Birde ilk sayfadaki ince ayarları anlayarak yaparsanız üstüne kaymağı olur, afiyet olsun. (ama iftardan sonra )
-
Sistemde SSD yoksa Hibernation ve Prefetch ayarı bunu yapar.
Siz genede bu ayarları kapattıysanız açın ve bakın, onun dışında siz bileceksiniz ne yüklediniz, ne yaptınız ondan sonra oldu diye. Böyle durumları yapamıyorum diyorsanız düzgün çalışan bir zamanda mutlaka Sistem Geri Yükleme noktası oluşturun herhangi bir şey olursa o duruma geri dönersiniz, çok pratiktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Mart 2023; 17:44:34 > -
Sorunu buldum. AMD Software: Adrenalin Edition™ Technology uygulamasını yüklemiştim. Onu sildikten sonra normale döndü ama neden yavaş kapanmasına sebep oluyordu ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-470DCDC24 -- 24 Mart 2023; 1:26:51 >
Evet çok sinir bozucu bir durum Win10 kendisi yanlış driver yüklüyor
-
Bunu bir şekilde yapsan bile daha sonraları uyumsuzluktan muhtemelen kasma, donma, çökmeler yaşarsın yani bir anlamı olmaz.
-
Konuda aradım bulamadım arkadaşlar ama şu windows 11 sürekli update olarak inip yüklenmeye çalışıyor. Windows Update çalışsın ama w11 inmesin istiyorum çözümü nasıldır? teşekkürler.
-
Windows 10dan windows 11 geçilirmi 11 de sorun varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç gerek yok hocam, 10 olmayıp 11 de olan ne var diye oturup bir düşünün, cevaplar yeterliyse sizin için geçin fakat win 11 gerçekten çok sıkıntılı.
-
Update bölümünde W11 kısmına dokunmazsanız bunu indirmez siz kendiniz bir kere bastınız herhalde, ayarı bozulmuş olabilir zaten çok sağlıklı bir sistem değil.
-
Hocam sade temiz bir home kursam win 10 prodan daha stabil ve hızlı çalışır mı?Uğraşmaya gerek var mı yoksa temşz proda fena değil midir?
-
hocam yılbaşında laptop aldım lisans alıp win10 pro kurdum işlemci hızı iyiyse pek farkına varmıyorsunuz sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok saçma bir sorunlar karşı karşıyayım. Sistemi ilk çalıştırdığım zaman 2 defa fix restart atıyor sonrasında atmıyor.Sorunu bir türlü bulamadım. Donanımları kontrol herhangi bir sorun yok ramlerin yerini değiştirdim thermal macun yeniledim.Parçaları tek tek söküp taktım.
-
Beyler merhaba. Belki yeri değil ama Windows 7 Professional için yasal key satın alan ve kullanan var mı yakınlarda? Tavsiye edebileceğiniz bir site veya satıcı varsa teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mart 2023; 1:30:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
murat bey pestudio ile kontrol ettiğimde OOSU10 ve Optimizer.14.8 virus buluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X