hocam, business edition sürümü pro'yu kapsıyor değil mi? |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2069. sayfa)
-
-
İkiside Pro'yu kapsıyor şeklinde biliyorum hocam.
Bilgi:
Windows 10 busniess ISO contains Windows 10 Pro, Education and Enterprise which is mainly for company that use volume license. Windows 10 consumer ISO contains Windows 10 Home, Pro, and Education, which is maily for personal and special organization that use OEM or retail product key.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Nisan 2023; 21:22:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır teşekkürler hocam.
-
hocam windows sitesinden indirdiğimiz orjinal kopya güncel olmuyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güncellenmemiş oluyor diye biliyorum.
Mart 2023 güncellenmiş hali
https://files.rg-adguard.net/files/68ba3c35-e9bc-44c3-a859-27bb3f309850
-
Rufus la iso indiriliyormuş bende geçen biryerlerde gördüm
-
-
torrent ile inmiyor hocam.
sen indirebiliyor musun?
-
Çok yavaş inecektir. Bu yüzden torrent ile indirmiyorum. Dosyalar çıkınca aşağıdaki siteden SVF yöntemiyle isoları oluşturuyorum.
-
business editions ile consumer editions arasındaki fark nedir hocam
çok kişinin tercih ettiği bir siteden aldığım retail keyi kullanıyorum consumer olanı indireceğim sanırım
daha önce microsoftun saf kopyalarından başka bir iso indirip yüklemedim bunlar güvenilir mi (rgadguard)
-
Gayet güvenilir olduğunü düşünüyorum. İndirirken indirme ekranında ISO dosyasına ait checksum denilen MD5/CRC/SHA imzaları var. İçinize sinmiyorsa karşılaştırma yaparsınız diğer kaynaklardan bunları. Pro kuracaksanız Consumer kâfi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan sürümünü indiremiyorum indirebiliceğim yer var mı ?
-
bende format atmak istiyorum ama güncel iso bulamadım
üyelik istiyor maalesef. ben aktif olmadığım için banladılar.
-
20 post atın diyor acaba normal üyelere de açık mı yoksa vip vs tarzı rütbeye göre mi link açılıyor ?
-
-
Arkadaşlar yeri değil ama başka nereye yazabilirim bilemedim. Dizüstü bilgisayarımın wifi alıcısı 5G destekli olmadığından uzun zamandır Tb Link'e ait bir 2.4G ve 5G destekli alıcı kullanıyorum ama son 1 aydır ara dairemdeki 5G bulamıyor. Bir şekilde sorunu çözüyordum ama bu akşam yine aynı sorun başladı ve dairemdeki 5 Ghz ne yaparsam yapayım görmemekte. Ama ne modemin 5G nede bilgisayara takılı olan 5G de sıkıntı yok.
Nereden biliyorsun derseniz. Evdeki diğer tüm cihazlar dairem de olan 5G görmekte ve bağlanmakta. Bilgisayara takılı olan alıcı ise binadaki diğer 5G buluyor ve görüyor sadece dairemde ki 5G görmüyor. Sorun ne olabilir.
-
b550m pro-vdh bios ayarları nasıl yapılıyor ?
-
Windows 10 destegi bitiyormuş hocam doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 10 için microsoft'un desteğinin bitip bitmemesi önemli değil, önemli olan "MühendisMurat" abimizin windows 10 desteği. O bitmesin yeterli.
-
Wifi kanalını değiştirin.
dediğimi yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Nisan 2023; 15:58:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X