Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.685
Cevap
608
Favori
1.776.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bios update veya downgrade yapın sistem buna izin veriyorsa.

Birde böyle ufak şeylerde hemen macun değişimine falan gitmeyin bu sefer o sinir veya telaş halinde istenmeyen durumlara da sebebiyet verirsiniz, Ram ile zaten alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Mart 2023; 16:32:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    Uğraşmaya değmez.

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Hocam bu hep aynı konu, virüs falan değil ama bazı programlar şüpheli görebiliyor ben dikkate almıyorum yine de siz bilirsiniz.

• Windows 10 IoT Enterprise 22h2 sürümü nasıldır arkadaşlar. LTSC yerine IoT Enterprise sürümünü önerenleri görüyorum.22H2 son sürümünü kursam oyun performansı nasıl olur sizde. Win 10 pro 21H1 kullanıyorum. Gayet memnunum. Bu iot enterprise 22h2 ye geçsem performans olarak sıkıntı yaratır mı?

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

Bunların hepsi gereksiz.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Hocam 2 işlem yapmıştım birisi bios update düzgün yaptığımı biliyorum. Bir diğeri de şu epr mi ne enerji tasarrufunu yaptım. Bios downgrade yaparsam düzelir mi derseniz ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt

O zaman önce biosu "load default settings" yap bir dene, enerji ayarı şüpheli.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

murat bey ben eski fotografklarım ugulamasına döndüm 1 sayfdaki gibi başta düzgün açıyordu jpgleri şimdi açmıyor 32 gb ram var pc de

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Arama kısmını renk yönetimi yazıp açılan uygulamada gelişmiş sekmesine gelip aygıt profilini agfa yapın

• NexusElite kullanıcısına yanıt

harikasın usta oldu sorun çözüldü eline sağlık

• Arkadaşlar yeri değil ama Windows'un güncellemelerinden şüphe ettiğim den buraya yazayım dedim.

Bende Asus ROG Gladius II Wireless fare var. Alalı 2-3 sene oldu. 1 ay öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum. Ama 1 aydır tekerlek kısmında bir sorun başladı. Wep de gezerken sayfalarda alt kısımlara inerken bazen alta doğru değilse sanki üst kısma doğru tekerlek kısmını çevirmişim gibi sayfa üst kısma geri çıkıyor. Farenin yazılımını da güncelledim sorun düzelmedi. Bu sebeple Windows güncelleştirmelerinden şüphe ettim. Acaba farenin yazılımıyla aralarında bir uyumsuzluk mu oluştu.

Benzer sorunu yaşayanlar var mı?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşadım. Bu farenin mekaniği ile ilgili. You tube da bununla ilgili video buldum. Tekerleğin döndüğü dişlerin arasına ince kağıt , bant gibi birşeyker koyup, iyileştirme yapılıyor ama 1 ay sonra aynı sorun yeniden başlıyor. Ben de en sonunda fareyi yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir3548 -- 7 Nisan 2023; 12:1:9 >
  • Microsoft Edge uygulamasını tamamen nasıl kaldırabiliriz? (Programsız)

• christitus.com
    Uninstall Microsoft Edge
    https://christitus.com/uninstall-edge/

buradan kaldırmıştım, ama güncel olarak işe yarıyor mu biliyorum.

• bilgisayarımı aralık ayında aldım o zamanki güncel windows 10 pro 22h2 kopyasını indirip yükledim, şuan dxdiag'dan bakıyorum 19045 derleme yüklü gözüküyor

hangi numaralı pack olduğunu bilmiyorum update ile güncelleyince chromeda tırıltılar başlıyor oyunda fps düşüyor güncelleme geçmişinden geri alınca düzeliyor

ayrıyeten güç seçeneklerinde dengeli hariç hiç seçenek yok ve oluşturamıyorsun; hatta güç seçeneği ayarlarında çok eksik var (işlemci hız ayarları vs.)

daha farklı şeyler de var bilgisayarı tam kullanamadığımı düşünüyorum düzenlenmiş sürüm yüklemek hariç ne önerirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

cmdyi yönetici olarak çalıştırıp powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 bu kodu gir. nihai performans seçeneği gelecek oraya. bu şekilde kullanmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35ultrAslan kullanıcısına yanıt
    "Powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c"

hocam yüksek performans için bunu denemiştim güç modunu oluşturup sistemi restart yapınca eskisine dönüyordu, sizin verdiğinizle ise hiç seçenek oluşmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Temiz kurulum vakti gelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w10 son sürüm iso dosyasını nereden indirebilirim?

https://tb.rg-adguard.net/public.php sitesine baktım ama dosya silinmiş.

• Norain kullanıcısına yanıt
    files.rg-adguard.net
    File list :: List of files by Microsoft®
    https://files.rg-adguard.net/category

Windows ve işletim sistemleri:
    files.rg-adguard.net
    Operating Systems :: Select version :: List of files by Microsoft®
    https://files.rg-adguard.net/version/f0bd8307-d897-ef77-dbd6-216fefbe94c5

Mart 2023 güncellenmiş hali (Windows 10 22H2):
    files.rg-adguard.net
    Windows 10, version 22H2 (Updated Mar 2023) :: Select language :: List of files by Microsoft®
    https://files.rg-adguard.net/language/dac997ac-e630-9814-b12b-6b94a3d5d8ad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Nisan 2023; 21:6:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.