Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.685
Cevap
608
Favori
1.776.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun kendi kendine düzeldi ama yapması can sıkıcı. Her yaptığında zamandan çalıyor. Bu olayı dizüstü bilgisayarı odamdan salona götürünce yemek masasında yapıyor ve salon modemin olduğu odaya benim odamdan daha yakın olmasına rağmen yapıyor ve salondan odama geri gidince de düzelmiyor. Modemi kapatıyorum. Bilgisayarı kapatıp açıyorum. Alıcı usb söküp heri takıyorum yine düzelmiyor. Ancak bunları denedikten ve üzerinden 1 saate yakın süre geçtikten sonra sorun düzeliyor ve bir daha bilgisayarı salona götürmediğim veya bir sebeple alıcı usb söküp geri takmadığım sürece sorun tekrar etmemekte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt

Resmi olarak bitmese bile yenilik olarak bittiği bariz güncellemeler formalite gibi, W10'u bıraktılar bütün yenilikleri W11'e getiriyorlar.

• kasım ayında laptop alınca retail key almıştım o yüklüydü, bugün, üst yorumlardaki nisan isosunu indirip temiz formatladım internete baglayınca microsoft hesabından sanırım kendi etkinleştirdi, cmd ile bakınca key farklı gözüküyor hatta kendi keyimi girip tekrar etkinleştirdim yine bendeki keyden farklı gözüküyor sebebi nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • windows 11 den windows 10 dönmek istiyorum. microsoftun sitesinden ufak bir program indirdim onla isoyu indirdim rufusla kurarken tpm yi ve secure boostu kaldıramıyorum. bunu nasıl aşacağım ?

• :.Batsu.: kullanıcısına yanıt

Rufus'un daha eski sürümlerini bulup deneyin.

Ventoy ile deneyin usta

• bilgisayarım w11 destekliyor ama sadece 8 gb ram var ssd de yok acaba windows 10 kursam daha hızlı olur mu ?

• 2014 model 4.nesil i5 işlemcili bilgisayarım hdd ve win8.1 ile geldi gayet akıcıydı sonradan win10 yükseltip bir süre de öyle kullandım hatta ağırlık hissettiğim için bir kaç kere geri dönmüşlüğüm de oldu bir süre sonra ssd değişimi yaptım daha önce yapmadığıma pişman oldum imkan varsa kesinlikle yapılmalı win10 ssd ile anlamlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Çok ama çok teşekkür ederim Ventoy önerin için. Eski rufus sürümleri hiç bir işe yaramadı ama ventoy mükemmel oldu secure bootu kaldırdım hatta bir kaç video izledim. İstediğin kadar farklı isoları dilediğin kadar flashına atabilirsin hatta silinmesini istemediğin müzik-film gibi şeyleride tutuyorsun. Bundan iyi daha ne olabilir yahu. Windows 11 çok güzel ama şu sağ tuş menüsüne en fazla 1.5 sene dayanabildim. Saat menüsünün oradaki iconları her seferinde elle açıyordum özellikle görev çubuğunda açık olan program ve klasörleri sürekli olarak gruplaması beni deli ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 1 Haziran 2023; 10:52:44 >

Usta bende 128gblık usbye ventoy yaptım tüm isoları oraya atıyorum hatta .vhd olan hazır sanal windowslarıda çalıştırıyor güzel oluyor ventoy eski sürümlerinde o kadar geniş değildi çoğu isoyu çalıştırmıyordu exfat ntfs olayı da sorun yapıyordu şimdiki sürümde exfatlada çalışıyor çok hızlı oluyor sistem kurması

Sağ tık menüsü klasik hale getirilebiliyor.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Kod veya mini program falansa aman bana uzak kalsın ben böyle iyiyim :) Görev çubuğu düğmelerini birleştirmeden ayrı ayrı açmak + Görev çubuğu simgelerinide ( saatin oradaki ) hepsinin sürekli açık halde olması kadar mükemmel bir şey yok.

• 11 e otomatik güncelleme mi

İşletim sistemi zaten başlı başına kodlar bütünü :)

• sasuta kullanıcısına yanıt

Hehe benim asıl derdim regedit vs. değiştirmeden bana olması gerektiği gibi gelmesi :D

Windowsta daha çok beklersiniz valla :)

• Optimizer güncellemeleri

➤ [15.3] - 2023-05-18

- New: Automation engine by using reusable templates (https://github.com/hellzerg/optimizer/blob/master/AUTOMATION.md)

- Hotfix: Various localization updates

- Hotfix: Rare bug in Cleaner, when choosing Mozilla Firefox

- Hotfix: Improvements on UI scaling

➤ [15.2] - 2023-05-11

- New: Disable or Reset svchost process splitting mechanism

- Hotfix: Rare crash when loading UWP apps

- Hotfix: Properly loading UWP apps in Windows 8/8.1 now

➤ [15.1] - 2023-04-23

- Hotfix: Disable Edge Discover now works properly

- Improve: Disable SmartScreen and Visual Studio Telemetry

➤ [15.0] - 2023-04-16

- New: Advanced Tab with extra tweaks. Use /unsafe to use this tab

- New: Disable HPET in Advanced

- New: Enable Verbose Login in Advanced

- New: Disable Edge Telemetry

- New: Disable Edge Discover bar

- New: Minor visual changes

- Hotfix: Hosts tab not loading in some occasions

- Removed: Classic Ribbon for Windows 11 because Microsoft dropped it

- Removed: Taskbar Size for Windows 11 because Microsoft dropped it

- Removed: Optimizer Insights telemetry service

• Merhaba. Herhangi birşey çalarken ,video oynarken klavyeden ses açma kapama ya da ileri geri yaptığımda sol üst köşede çıkan şu kontrol barını nasıl kapatabilirim? Çalıştığım programda tam dosya yöneticisine denk geliyor ve uzun süre kalıyor.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • Neden GPU ve Memory fullde? bu normal mi acaba? Hiçbir ayarına ellemedim.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt

Nvidia denetim masası

Güç ayarlari: maksimum performans olarak ayarlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.