Eski ssd yi çıkar yeniyi tak sonra bölmeden yeni ssd ye windovsu kur diğer hdd yi çıkartmana gerek yok ama klonlama yapacaksan hdd yi çıkarıp yeni ssd yi takarsan smsungun klonlama programıyla klonlayıp işlem bitince eski ssd yi çıkarıp yeni ssd yi takarsın ve hdd yi de yerine takarsın işlem tamam EKLEME. sonradan gördüm halletmişsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Temmuz 2023; 20:40:45 > |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2072. sayfa)
-
-
Daha bir şey yapmadım. Windows hazırladım sadece yeni ssd gelince eskiyi çıkarıp yenisini takacağım ve yenisine windows kuracağım.
Clonlama işi maalesef cihazda tek adet ssd olması ve tek adet ssd takma yeri olduğu için yattı zaten.
-
Pardon Ben pc de bir de hdd var anlamıştım meğer mevcut sadece hdd varmış tamam o zaman artı harici hdd ve ssd usb ye takma kutu varsa ona takıp klonlama yapılabilir ben öyle yapmıştım dv7 laptopa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Temmuz 2023; 2:19:15 > -
İlerleyen zamanda hdd olan diski de ssd ile değiştiririm belki. 2017 sonunda alınma bir dizüstüne bu yatırımlar ne kadar gerekli tartışılır ama bir 5 sene daha yenisini alma şansım gözükmediği için mecbur bunu yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pc de sorun yoksa ssd takmak eşekten ata binmek gibi merak etme hdd li günlere lanet edebilirsin
-
Hdd olan disk kalacak cihazda. Değiştirmekte olduğum Windows 10 kurulu olan 128 GB Ssd disk. Onu 1 TB çıkarıyorum. Mevcut da 128 GB Ssd ve 1Tb Haddisk var. Değişm sonrası 1Tb Ssd ve 1Tb Haddisk olacak. Normal 1tb olanı 2tb ile değiştir diyenler oldu ama 2tb bütçe yetmediği için normal haddisk yerine 128 GB olan sdd değiştiriyorum.
Bilgisayar Asus Rog GL753vd serisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sonradan tek ssd var dediniz ben zaten ssd artı hdd var anlamıştım doğru anlamışım demek ki ve o yüzden geçici olarak hdd yi çıkarıp yeni ssd yi oraya takarsanız klonlama yaparsınız dedim neyse sonuçta ssd artı depo olarak hdd var pc de benim dv7 de öyle hatta CDROM'u çıkarıp oraya da hdd takmıştım bu arada ileride hdd yi ssd olarak değiştirmeyin derim çünkü hdd hala depolama olarak ssd den güvenli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Temmuz 2023; 3:48:53 >
-
Bu tavsiyenize uyayım o zaman.
Bu arada bugün bir büyük teknoloji zincirince dizüstü fiyatlarını merak edip inceliyordum tuhaf bir olay oldu. Bir genç vardı. Yanında ablası. Çalışana bir şeyler diyordu adam olmaz dedi. Almayacaktınız dedi. Ablası neden aldık o zaman dedi. Çalışan ben bilmem bir şey yapamam dedi ve gittiler. Windows yok muş cihazda windows kurar mısınız filan diyorlardı.
Abla kardeş gittiler. Geldim çalışanın yanına kulak misafiri oldum da ne istiyorlar dedim. Arkadaş netten bir siteden Freedost olarak dizüstü almış. Bize de gelip windows kurmanızı rica ediyor dedi. Ama ricası korsan şekilde windows kurması şeklinde dedi. Olmaz dedim ama anlamadılar dedi. Bende gidin kendiniz bulup kurun dedim dedi. Biz kurumsal şirketiz yapamayıp dedim anlamadılar dedi.
Çok komiğime gitti durum. Sen kalk netten bir siteden aldığın dizüstü bilgisayarı yanına al ve nasıl bir cesaretse Media Markt'a gel ve çalışanlardan bilgisayara yasal olmayan şekilde bir windows kurmaları iste. Çalışan arkadaşın Polis çağırmaması yatıp kalkıp şükretsinler.
-
Milletimiz alem biraz merak edip araştırsa kurmanın ne kadar basit olduğunu görecek bari git pc tamiriyle uğraşan yere git onlar kurar zaten parayla kuruyorlar tavsiye ettim ama sıfırdan kurmak istersen öyle yap daha temiz olur
-
Bir Dönem Bende Vatandan Kasa Toplamıştım Adamlara dedim windows Kuruyormusunuz diye Sadece Satın alırsanız windowsu kurarız diyor ozamanbile bir dünya para mesela E Mesela Adamlar topladıkları sistemi test ediyorlar o şekil NAsıl Yapılıyor Onlarda Boot Test Programları varmış Cihazı onunla test ediyorlarmış MAdem Dedim Kurulumu lisansız yapın ne de olsa 10 günlük veya 30 günlük denemesi mevcut lisans key ben sonra satın alıcağım dedim onu bile kabul etmiyorlar ben bu sistemi alıp nasıl yapacam kurulumu mesela değilmi bilmeyen için bu durum zor bir süreç
-
Evet ama anlattığım olayda firma yetkilisi haklı vatandaş haksız çünkü adam ürünü başka bir firmadan ve o başka firmanın sitesinden alıp geliyor ve crackli şekilde windows kurulmasını talep ediyor. Sıkıntı orada. Zaten olayın yaşandığı firmadan alsa ürün windows kurulu olacaktı çünkü söz konusu kurumun sattığı dizüstüler adamlara windows kurulu olarak geliyor.
-
Bu FreeDoss Larda Linux Benzeri Birşey yüklü değilmi Ubuntu gibi mesela en azından belirli işlemlerde sistemi kullanmalı Veya Windows zaten deneme sürümü olarak kullanılıyor lisans alana kadar 30gün boyunca kullanılabilir yani böyle lisanssız olarak kurulum yapılsa ilk açılışta sonrasında zaten lisans key alınabiliyor hatta bazı kullanıcılara süresiz lisans tanınmış mail adresi ile bu lisansı kullanabiliyor
ÇokÇok eskiden 3aylık CDli olarak veriyordu firmalar Bunu
-
FreeDoss sistemlerde herhangi bir yazılım yok diye gördüm bazı videolarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Temmuz 2023; 19:18:33 > -
Bazılarında belirtiyor sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
KB5028166 güncellemesi hatalımı çıktı yükleme yapmıyor benim windows 10 prof , 22h2 07 toplu güncelleştirmesi için yeniden başlat diyor ama yeniden başlatsam da kurmuyor
şimdi isteğe bağlı olarak görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ağustos 2023; 11:50:52 > -
Beyler rg-adguard.net sitesinden son ISO'yu indirme linki neden yok?
Şu:files.rg-adguard.nettr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_july_2023_x64_dvd_f64b568a.iso :: List of files by Microsoft®https://files.rg-adguard.net/file/34b18bf6-8c52-df9c-ff13-344f84bd4362
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen baktım bende W10, W11 Haziran, Temmuz yok daha hazırlanamadı herhalde ara ara kontrol edelim.
-
Intel Ethernet için 28.2 Sürücü Paketi yayınlandı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ağustos 2023; 19:22:45 >
-
Aynen Murat hocam. Haklısın. Bu Adguard sitesi epeydir HTTP yerine Torrent üzerinden hizmet veriyor değil mi? Muhtemelen HTTP üzerinde dosyaları barındırmak maliyetli olduğundan seed peydah ederek Torrent üzerinden indirebilen indirsin şekline döndürdüler epeydir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ağustos 2023; 19:8:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ms edge update engelleme;
https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/how-to-block-windows-10-update-force-installing-the-new-edge-browser/
Denedim arkadaşlar işe yarıyor👍
Reg dosyasını indirip çift tıklamanız yeterli👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X