Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.685
Cevap
608
Favori
1.776.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sağol hocam düzeldiWindows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] 

• arkadaşlar win10 pro da geçerli ürün anhtarımız sistem hakkında kısımıdanda çıkan ürün kimliği yazan yerdeki midir o eğilse kurarken kullandığımız anahtarı nerden bulabiliriz

• evohan kullanıcısına yanıt
    Şurada anlatılan cmd komutlarını deneyiniz.

https://www.shellhacks.com/how-to-find-windows-product-key-cmd-powershell/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

eyvallah onlarla olmadı nedense regeditten buldum

• Merhaba
    Bugün bilgisayar bir Windows 10 güncellemesi indirmiş ben de yükle ve kapat dedim. Daha sonra bilgisayarı tekrar açtığımda sesi kalitesi çok kötüydü. Oynatılan hiçbir şey yokken bile arada hoparlörlerden çatırtı şeklinde ses geliyor. Realtek ses sürücüsü komple kaldırıp tekrar kurmayı ve de devre dışı bırakıp tekrar aktif etmeyi de denedim hiçbir fayda etmedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada neler oluyor😅
    Ms edge tarayıcısına bing eklenti yapmış.
    Daha geçenlerde samsung googla'a adeta savaş açmıştı.
    Yahu nedir bu google düşmanlığı allasen😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Haziran 2023; 11:46:28 >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

Sistem geri yükleme noktası varsa deneyin.

Güncellemeyi kaldırmayı deneyin.

• stylerbb kullanıcısına yanıt

Normalde 2-3 sn sürüyor sizde daha mı fazla?

Chrome://flags ve Edge://flags

Hardware media key handling aratın

Disabled yapın

Yeniden başlatın.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

2-3 saniye sıkıntı yaratıyor hocam çalışırken. Bu arada bunları araştırdım dediğinizi yaptım bu sefer klavyeden medya kontrolü tamamen gitti. Mesela spotify için de ayrı ayar yapmak gerekiyor. Bu sadece chrome özelinde. Hide volume osd diye bir program buldum. İstersen açılışta otomatik çalışıyor. Açılır pencereyi gizliyor ama kontroller çalışıyor. Harici yazılım kullanmaktan pek hoşlanmadım ama başka çözümü de yok gibi.

• Subwoofer hiç çalışmıyordu. Ses sürücüsünün daha eski bir sürümünü yükledim şimdilik düzeldi. Yanıt için teşekkürler.

• Windows 10 Iot Enterprise LTSC 2021 sürümünü kurdum, 2032 yılına kadar desteklenecek bu sürüm değil mi ? Sadece güvenlik güncellemeleri alır artık daha stabil olur diye bunu kurdum.10 yıl format atmadan kullanmayı düşünüyorum.

• 10 Senemi ? Hayırdır hocam nasıl bir sistem kurdunuz 10 senede Windows kullandıkça laçka olur. En kötü ihtimal 2 senede bir format atarım.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Sürekli format atmak çok zaman alıyor tekrar her şeyi kurmak indirmek ayarlamak vs uğraşılmıyor bu yaştan sonra, geçen format attım iki gün pc başında çok vakit geçirdim hemen alnımdaki damar şişti fazla pc başında oturmak iyi değil.LTSC kurdum 2032 ye kadar desteği varmış uzun süre format atmadan kullanıcam.Ayarları kurcalamadıktan sonra neden laçka olsun ki sistem, hem bir program kurmadan önce sanal makinada test edip öyle kuruyorum eğer sistemi bozacak bir şeyse yüklemiyorum.Windows sandbox çok iş görüyor bu konuda.

• Sistemi ve tüm kullandığınız programları kurduktan sonra sistem imajı alsanıza. Tekrardan tamamen kurulu hale gelmesi boyuta bağlı olarak en fazla yarım saat sürer ve sadece güncellemeleri yaparsınız.

• sasuta kullanıcısına yanıt
    İmaj alacak ikinci bir diskim yok malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D bölümünüz de mi yok, yoksa boyutu mu küçük? Sisteme en acilinden ikinci bir depo diski dahil etmelisiniz.

• Valla 2. disk şart oldu sistem imajını almam lazım, ltsc felan da fayda etmiyor lanet windowsa bir program kuruyorum denemek için bütün sistem bok oluyor ve geri yükleme yapsanda düzelmiyor.LTSC de baydı 2 günde hemen, w11 geçicem.

• Usta Bende Böyle durumlar için Burdaki VHDX Hazır Sistemi Kullanıyorum Eleman Güzel Yapmış HDDyi Harici Bağlayıp Ventoy kuruyorum sonra buna isoları atıyorum HDDyi Pcye Bağlayıp Burdaki hazır sistemleri açıp kullanıyorum Zamanla bunlar şişince Bunları rardan çıkartıp iso olarak tekrar HDD üzerine Atıyorum bunun haricinde HDD kısmına Sergei strelec isosu NHVBOOT isosu ve Buna Benzer Hazır Live olarak çalışan windowsların isosunuda bulunduruyorum Malum sistem şişerde bozulursa diye Malum Bu VHDX olayı bir tür Gerçek sanal PC gibi Çalışıyor Bazı durumlarda Çökebilirde Yanıtda vermeyebilir Bu durumlar için Live Windos ile tetrardan Bu VHDX leri silip rardan çıkartıp tekrardan atabilirsin HDD kısmına

Link Paylaşmadım Sıkıntı olur Diye PMden Atayım olmassa

• Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarıma yeni sdd disk alıyorum. Eskisi 128 gb alacağım 1tb.

Cihazda ayrıca 1tb normal haddisk var. 970 Pro Evo Samsung SDD alıyorum.

Bunu takınca windows nasıl kurmalıyım.

Youtube da söyle bir video denk geldim işimi görür mü? Bir de kurulum yaparken normal haddiski çıkarmak mı lazım.

Bir de SSD kurulu yaptığımda bilgisayarı açtığımda normal HDD yazılımlar ve oyunlar çalışır mı yoksa en baştan ayar yapmak lazımsa sıfırdan windows kurmak yerine şuan ki SDD kurulu olan windows'u HDD clonlayıp sonra SDD takınca HDD den SDD geri mi klonlasam diye düşünüyorum.

Tabi hepsinden önce bunları nasıl yapacağımı öğrenmem ve gelecek olan SDD sorunsuz şekilde bilgisayarıma uyması lazım.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]TeknoMapyoutube
    Sabit HDD'den veya eski düşük boyutlu SSD'den yeni SSD'ye temiz bir şekilde format atarak geçmek için bu rehberimize bakabilirsiniz. Bu videomuzda Hp Pavilion dizüstü bilgisayarımızın hdd sini ssd ile değiştirerek sıfırdan formatlayarak temiz bir Windows 10 kurulumu gerçekleştiriyoruz. 00:00 Başlangıç 00:05 Giriş 00:22 Windows Ürün Anahtarını Bulma 00:34 Windows Kurulum Medyası Oluşturma 01:53 Kasayı Açma 03:05 HDD yi SSD ile Değiştirme 04:04 Kasayı Geçici Olarak Kapatma 04:27 Diski Kontrol Etme ve Windows Kurulumu 05:29 Yarım Kalan Vidalamayı Tamamlama 05:47 Performans Testleri 06:51 Çıkan HDD yi Ugreen Harici Disk Kutusu İle Harici Diske Dönüştürme 07:32 Mutlu Son :) Windows'u içindekilerle birlikte olduğu gibi yeni diske klonlama / kopyalama ile ilgili videomuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=1_OON5Dq5pI Windows ürün anaharını ögrenme: Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: "cmd" yazın ve aratın. Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak. Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları tek satır halinde yazarak ve Enter’a basın. powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey" Adım #5: Bir süre bekleyin. Satırın altında çıkan kod sizin Windows 10 ürün anahtarınızdır. Yukarıdaki satırları kullandığınız zaman ürün anahtarı açılmadıysa aşağıdaki alternatif satırı deneyebilirsiniz. "wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey" #SsdDeğişimi #BilgisayarıHızlandırma #Donanım SSD Değişimi Eski bilgisayara SSD değişimi Eski hdd yi ssd ile değiştirme Bilgisayarı Formatlama Windows 10 kurulum diski oluşturma Bilgisayarı formatlama Yeni Windows kurulumu HP Pavilion SSD Değişimi Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın. Hoşçakalın.
    https://www.youtube.com/watch?v=amugQkGS6g0

• yukarıdaki yöntem yerine ruf ile UEFI yapıp usb belleğe attım. Benim hali hazırdaki bilgisayarda win UEFI ile kurulmuş.

• 
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.