Şimdi Ara

Windows 10 SolidWorks ile %50 RAM kullanımının üstüne çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 SolidWorks ile %50 RAM kullanımının üstüne çıkmıyor

Windows 10 SolidWorks ile %50 RAM kullanımının üstüne çıkmıyor

Windows 10 yüklü 8x2 RAM takılı olan dizüstü bilgisayarımda SolidWorks programını kullanıyorum. Program çok sayıda parça içeren projeleri açtığında fazlaca RAM'e ihtiyaç duyuyor. Fakat ben 2x8 GB RAM'e sahip olduğum halde RAM kullanımının daha hiç yüzde 45-50 üstüne çıktığını görmedim. Hatta 50 olduğunu dahi hiç görmedim. SolidWorks kullanırken artık PC kasaktan işlem yaptırmayacak hale geliyor fakat Görev Yöneticisi'nden baktığımda RAM kullanımı hala daha yüzde 40-45 civarlarında seyrediyor oluyor. Nedeni nedir? Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram kullanımını kullandığın programdan (SolidWorks muş seninki) ayarlayabilme seçeneğin varsa mümkündür.

Yani sistemden değil de uygulama kaynaklı bir sorun bence.

Uygulamanın ayarlarını kurcala istersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baktım biraz da sanırım programda öyle bir ayar yok. Başka bir sebebi olabilir mi acaba? Bir de birinci resimde görülen bekleme yazan kısım tam olarak ne oluyor. O kısım da kullanılıyor mu acaba yoksa kullanılmıyor mu? kullanılıyorsa zaten ram neredeyse tamamen kullanılıyor oluyor da bir bilgim yok işte bu konuda o yüzden tam emin de olamıyorum.

• Kürekli program mı kullanıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.