Şimdi Ara

Windows 10 sonrası aşırı ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli Windows 10 güncellemesi geliyordu. Bilgisayarıma güvenmediğimden güncellemiyordum. Dün bilgisayar açıkken kendi güncellemeye geçti. Ama bilgisayarın fanı sürekli çalışıyor artık. O kadar çok sesi çıkıyor ki bir yandan çok sinir bozucu. Eski sürümdeyken bile biraz fazla kullanınca böyle oluyordu ama artık sürekli böyle. biraz kurcaladım disk kullanımı %100 gözüküyor. Bilgisayar kullanımından pek anlayan biri değilim sadece günlük işlerim için kullanıyorum. O yüzden ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim.
    Birde gereksiz açılış uygulamalarını kapatmak gerekiyormuş. Hangilerini kapatacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Windows 10 sonrası aşırı ısınma

• ayçaaydın kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede oluştu windows 7 den windows10 a geçtim cpu fanı hiç susmuyo. cpu fanını degiştirdim şimdidlik sorun yok ama 65 -71 derece umarım dahada artmaz yazın.
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    pc windows 10 a dayanamıyor olabilir bence windows 7 veya 8.1 pro kullan...
    1. Ya Virüs bulaşmıştır, combofix ile taratın.
    2. Ya Bilgisayar donanımlarınız windows 10 ile uyumlu değil.
    3. Ya da Windows 10 kurarken hatalı kurmuş olabilir.

Üsttekilerden biridir. Ama sana önerim windows 7 veya 8 kullan. Ben de şuan windows 7 ye geri dönüyorum. Hayatımda windows 10 kadar saçma bir yazılım görmedim.
  • Evet bende geri döndüm. İşlemler uzun sürüyor diye bilgisayarın başında değildim. Geldiğimde başlatılamadı diyordu. Recovery e geçmiş. Sistem geri yükleme dedim. Geri yükleme noktası yok dedi. Sabahtan beri uğraşıyorum. En sonunda mecbur fabrika ayarlarına yükledim. Her şeyim silindi. Nerdeyse 15 dakika oldu tekrar kurulalı ama hala fanları deli gibi çalışıyor. Ben anlamadım.Nerde hata yapıyorum? Şu an düzgün çalışmalıydı hala ağırlık var hala fanlar susmuyor
    O zaman bilgisayarınızın içinde parçalar tam oturmamıştır. Bir bakın isterseniz,
    Sistem özellikleriniz nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • computerhero kullanıcısına yanıt
    aynen heralde bilgisayar desteklemiyo en iyisi windows 7 ye geçmek
  • Dediğim gibi çok anlamyıyorum bilgisayardan. Ama bu hali çok sinir bozucu. Neler yapabileceğimi yazarsanız çok sevinirim
    Bilgisayar kasıyor mu? veya görev yöneticisini açın 5-6 saniye bekleyin hala %100 mü kullanımı?
  • Video izlerken çok kasmıyor ama sayfaları kaydırırken takılıyor. Yazı yazarken geriden geliyor. Ve hala çok ses çıkarıyor.
    Şu an durum bu
    İşlemler kısmına gelseniz ve cpu kısmına tıklasanız, en fazla hangi program işlemciyi kullanıyor görmek gerek. Attığınız o resim boştaki halimi? yani programlar kapalıyken hali mi?
  • Yok sadece yandex açıktı
    Buradaki ani düşüş her şeyi kapattığımda

Bu cpu değerleri yine boştayken ;

Bu da tarayıcıda sadece bir kaç sekme açıkken;

Eğer açılırken aşırı kasıyosa sistemin,
    cmd yi açıp, " chkdsk /F C: " yazarsan (tırnaklar dahil değil) sistemin problemlerini kontrol eder.

Eğer üstteki işlem olmazsa birazdan resim atacağım. Onları uygularsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 2 Haziran 2016; 18:27:26 >
  • Yeterli ayrıcalığınız olmadığıdan erişim engellendi.
    Bu hizmet programını yükseltilmiş modda başlatmanız gerekir diyor. Neden acaba?
    Ya ben tekrar fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi daha mı kötü olur
    hayır, söylemeyi unuttum pardon. Cmd yi açarken sağ tıklayıp yönetici olarak başlatınız.
  •  Windows 10 sonrası aşırı ısınma
    Valla pek bir şey anlamadım. Şu an tam olarak doktoru anlamayan hasta gibi "ee ölecek miyim doktor?" modundayım :D
    E ye basın lütfen :) devam edip etmeyeceğinizi soruyor. Bilgisayarı kapatıp açın açılırken kendisi tarama yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 2 Haziran 2016; 18:44:40 >
    Şimdi o diğeri olmaz ise

https://www.youtube.com/watch?v=lexbtxbqal8 videoda detaylı anlatım mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 2 Haziran 2016; 18:51:37 >
  • Diğerini iki kere denedim. İki kere yeniden başlattım. Başlatılırken tarama yaptı ama açınca yine şekilde spnuçla karşılaştım. İkincisini yaptım şimdi bir kaç dakika oldu ama sesi azaldı gerçekten yazarken de kasmıyor. Uğraştırdım sizi de. Çok teşekkür ederim. Bilgisayarı kıracaktım az kalsın sinirden. Sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.