Şimdi Ara

Windows 10 Sürüm 1709 güncelleştirmesi sonrası yaşadığım hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar,konu başlığında da belirttiğim gibi güncelleme sonrası hata alıyorum.2 farklı hata aldım.
    Birinci hata;güncelleme sonrası windows'un eski sürümünü silmek ister misiniz sorusuna evet dedim(yerel disk c kendi kendine azalıyordu,10 gb den 5 gb'ye kadar kendi kendine azaldı ve her bilgisayarım sekmesini açıp kapadığımda daha da azalıyordu) sildikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı ancak başlangıç ekranı masmaviydi ve herhangi bir yazı yoktu. Enter tuşuna bastıktan sonra şifremi girdim ancak sadece imleç gözüküyordu,* işareti bile gözükmüyordu.Şifremi girdikten sonra bilgisayar açıldı ancak ekrandaki simgeler falan büyümüştü,windows tuşu ve arama tuşu çalışmıyordu.Ayrıca masaüstünde sağ tık yaptığım zaman nvdia denetim masası çıkıyorken intel'in denetim masası gözükmüyordu.Hatanın sorununu internetten araştırdım biraz,sol altta bulunan windows tuşuna sağ tık yapıp aygıt yöneticisine bastıktan sonra görüntü bağdaşlaştırıcıları sekmesinden intel ... güncelleştirdim,ve başlangıçtaki yazılar,ctrl alt del yaptığım zaman çıkması gereken yazılar,windows tuşu ve arama tuşu vsvs düzeldi.Ancak çözemediğim tek sorun var,2 gündür aynı sorun var yardımcı olmanızı bekliyorum..Windows 10 Sürüm 1709 güncelleştirmesi sonrası yaşadığım hata

• önemli dosyalarınız yoksa windowsun kurulu olduğu disk bölümüne temiz kurulum yapıp güncelleştirmeleri kapatın bence, gerek yok güncellemeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.