Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kurdum. Hiçbir driver sıkıntı çıkartmadı. Ben çok memnun kaldım. Kullanmaya devam edeceğim.
  • bence windows 8 ile sacmalamaya basladi telefonlarda ozellikle sirf isletim sistemi windows diye telefonlar yari fiyatinda bence hem windows phone hemde wondowsun yeni bir ceo ya ihtiyaci var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Ne bu Win7 sevdası ben ciddi anlamda anlamıyorum. Başlat çubuğu gayet iyi Win 8.1'de. Her işlemi rahatça halledebiliyorsun. Bence sistemde olması gereken şey daha güzel uygulamalar. Mağazadan indirdiğimiz uygulamaların daha iyi olması lazım. Şu hali ile iyiydi başlat. Win10'daki haliyle daha da iyi. Artık şu saçma sapan çamur atma işinizi bırakın ciddiyim. Alamadık pahalı diye bu kadar üstüne gitmeyin sistemin.

Alamadık pahalı mı : )) Şuan kullandığım laptop orjinal win 8 ile gelmesine rağmen formatlayıp win 7 kurdum. Merakımdan dün akşam win10 kurdum , baktım bir cacık yok yine win7 ye geri döndüm. Telefonda tablette bu arayüzün gideri var ama masaüstü ve ya laptopda gideri yok.

Lumia 920 kullanıcısıyım bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok guzel kullanmayacagim aptal bir işletim sistemi daha bu yolda devam et windows bende mace geceyim

• Az önce sistem bana başlatı kullanmak zor mu diye soru sordu.

Zor değil seçeneğini seçtim.
  • Sanki 8'in 7'ye bakarak ne kadar hayal kırıklığı uğrattığına bakarak eski taktiği izleyerek yapmışlar..
  • mac geçmek o kadar kolaymı, beş para etmez pcleri dünyanın parasına satıyorlar,

intel işlemcili pcye mavericks kurayım dedim, herşeyi hazırladım, herşey sorunsuz gitti ama sadece kuruluma kadar, bir türlü sabit disklerimi gösteremedim, ama ne hikmetse kurulum ekranında usb3 takılı diski tanıdı, yedek olduğundan ona kurmadım, burda ilginç olan usb3 diski usb3 (pcix) kart kullanarak pcye takmış olduğum, windows bu kartı arada tanımamazlık ediyor mavirickse tam puan verdim kullanamamış olsamda, bakalım boş disk alırsam Yosemite kullanmak isterim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Sonunda baslat menusu

Lotus abi teşrif ettiler.

Neyse yarın ss atarım sanal makineye kurdum Ama sanki Win 8 daha iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

quote:

quote:

almislar linux workspace i koymuslar coklu masaustu diye

Linux da Windows'un özelliklerini araklayıp koysun o zaman çok mu zor yıllardır bunu yapmak

araklayip koydugu cok sey var ama bundan gurur duyar gibi yazmiyorlar, mesela win+space kisayolu ubuntu 14.04 ile geldi en basit ornegi, ama windows bunu kendi yapmis gibi tanitiyor (yukarida bir yorum gordum tam dusundugum sey, pc ios'u gibi

Ubuntu dünyada %0.75 kullanıldığı için öyle tanıtsalar da ilgi çekmez

oyun oynamasam windows'da bir cacik yok da sirf oyun icin kullaniyorum windows'u yoksa linux cok daha guzel bir sisletim sistemi, adamlar anlasma imzaliyamiyor ki kimseyle, bi dell xps developer var linux ile gelen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Linux da Windows'un özelliklerini araklayıp koysun o zaman çok mu zor yıllardır bunu yapmak

araklayip koydugu cok sey var ama bundan gurur duyar gibi yazmiyorlar, mesela win+space kisayolu ubuntu 14.04 ile geldi en basit ornegi, ama windows bunu kendi yapmis gibi tanitiyor (yukarida bir yorum gordum tam dusundugum sey, pc ios'u gibi

oyun oynamasam windows'da bir cacik yok da sirf oyun icin kullaniyorum windows'u yoksa linux cok daha guzel bir sisletim sistemi, adamlar anlasma imzaliyamiyor ki kimseyle, bi dell xps developer var linux ile gelen

Oyun dışında aradığım herşey ubuntu tarzı linux dağıtımlarında var , sırf oyun oynuyorum diye windows kullanıyorum.Şirkette windows kullanıp lisans parası vermenin hiçbir anlamı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun dışında aradığım herşey ubuntu tarzı linux dağıtımlarında var , sırf oyun oynuyorum diye windows kullanıyorum.Şirkette windows kullanıp lisans parası vermenin hiçbir anlamı yok.

iste ayni sekil, zaten oyun disinda herseyin destegi var

• oyun performansi nasil deneyen oldu mu, ellesmeye gerek var mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlar da yapsın DirectX gibi, veya daha iyi bir teknoloji. Biz de Linux kullanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlar da yapsın DirectX gibi, veya daha iyi bir teknoloji. Biz de Linux kullanırız.

yapsa kimse kullanmaz ki, windows oyunda cok ilerde, linux'un ona yetismesi imkansiz, ayrica yapacak paralari da yok, microsoft gibi bi os icin 300tl almiyorlar, hersey beles

bosuna bill gates dunyanin en zengini degil

• Preview sürümü test etmedim fakat bahsedilen uygulamaların bütün platformlara uygun olması olayı doğruysa bana kalırsa söylenenin aksine Microsoft mobil platformda bile dev olur. Düşünsenize masaüstü bi program mobildede çalışıyor ? Harika bi olay. Başlat çubuğu da harika olmuş herkese hitap ediyor. Sistem hızı da iyiyse tadından yenmez.

NOT: Şu platform uyumluluğu olayını duymadan önce Linux'a temelli geçmeyi düşünüyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Ne bu Win7 sevdası ben ciddi anlamda anlamıyorum. Başlat çubuğu gayet iyi Win 8.1'de. Her işlemi rahatça halledebiliyorsun. Bence sistemde olması gereken şey daha güzel uygulamalar. Mağazadan indirdiğimiz uygulamaların daha iyi olması lazım. Şu hali ile iyiydi başlat. Win10'daki haliyle daha da iyi. Artık şu saçma sapan çamur atma işinizi bırakın ciddiyim. Alamadık pahalı diye bu kadar üstüne gitmeyin sistemin.

Alamadık pahalı mı : )) Şuan kullandığım laptop orjinal win 8 ile gelmesine rağmen formatlayıp win 7 kurdum. Merakımdan dün akşam win10 kurdum , baktım bir cacık yok yine win7 ye geri döndüm. Telefonda tablette bu arayüzün gideri var ama masaüstü ve ya laptopda gideri yok.

Lumia 920 kullanıcısıyım bu arada

Ben de Lumia 920 kullanıcısıyım da alakasını anlayamadım. Bu arada ben cidden niye böyle saçmalıklar yapıldığını anlamıyorum. Bir arkadaşım da sevmiyordu 8.1'i falan. Biraz süre kullandıktan sonra en iyi işletim sistemi geldi ona da. Yani artık şu saçma algıyı kırın. Win 7 iyi diğerleri iğrenç falan.

• Çok güzel oldu.
    Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Windows 10 da windows 8 de birbirlerinin amcasının oğlu , microsoft bu gidişle git gide küçülecek. Windows 10 u indirdim denedim ve pc 10 dakika sonra reset attı. İşn ilginçi çoğu metro uygulaması çalışmıyordu. Ayrıca pencere içinde metro uygulaması çalıştırma olayıda çok amatörce olmuş , görsellik ve kullanışlılık resmen sıfır. Başlat çubuğu dediler , onunda içine etmişler. hiç kullanışlı değil , ayrıca programların kapatılıp açılmasıda bir garip olmuş , küt diye açılıyor insan bir animasyon koyar. Bunun beta olduğunu biliyorum ama bu hakliyle windows 10 gelecek vaad etmiyor.Windows 98 den beri bu sistemi kullanıryorum , şuan tekrardan windows 7 ye geri döndüm. Kısaca windows 10 da windows 8 gibi tutulmayacak , şu arayüz tasarımını yapan emo tipli elemanı kovarlarsa belki windows 11 den ümitli olabilirim.

Bu gidişle heralde 10 yıl daha windows 7 kullanmak zorunda kalacağız

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları

windows 2000 listede yok

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    kablolu internet olunca çekiyoruz boş buldukça hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

Beyler windows 10 u kurudm google chrome olarak 32 bit mit 64 bit mi önerirsiniz sanki son zamanlarda chrome da tablar arası geçiş hafif yavaşladı nedeni nedir sizde de böyle mi ne diyorsunuz bu işe benim makina 64 bit 6gb ram var chrome u 32 bit mi yüklediniz 64 bit mi ?

aynen bende de vardı, denemediğim ayar kalmadı, farklı chromium tarayıcılarda denedim onlarda yok ama ufak tefek eklentilerde uyum sorunu çıktı. sonra chrome kendi kendine toparladı biraz. şu an ilk zamanki kasma yok ama eskisi gibi değil gibi geliyor bana. şimdi sen yazarken denedim de baya düzelme var ama. iyi şu an hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 3 Ekim 2014; 0:04:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.