Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: srknyldz34

Abi kurdum test ettim değişen tek şey başlat çubuğu geri gelmiş, bi de logolar değişmiş bu mu 10 numara?

nerden indiriyorsun?

Burdan
  • ben iso yu indirdim usb ye (win7 tool ile) bundan sonra usb yi bios dan gösterip yüklicem dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

ben iso yu indirdim usb ye (win7 tool ile) bundan sonra usb yi bios dan gösterip yüklicem dimi?

Evet bios'a girip usb'den boot edeceksin
    Usb ilk sırada olsun. F 10 ile kaydet tmmdır
  • Arkadaşlar kaçıncı kez soruyorum cvp veren yok ya da bilen mi yok "cortana" ne zaman gelecek şu anda var mı ???
  • Teşekkür ederim
  • Deneyen oldumu acaba? Bir kaç ss atarsa biri harika olur.
  • Inanılmaz guzel yapmışlar. Maşallah bill gates çalışıyor.

• hiç güzel degil bnde 10 başka bir sürüm olcak 9 başka bir şey olcak ama şunu söylerim tahminme göre 9 en iyi son olcak
  • Windows 10'dan yazıyorum
    Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları
  • başlgıç animasyonu windows 8 ile aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3t1991

başlgıç animasyonu windows 8 ile aynı mı?

evet
  • beyler sakin olun windows eski alışkanlıklarımıza dönmeye başladı. yavaş yavaş xp ye doğru gidiyor baksanıza menüye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

almislar linux workspace i koymuslar coklu masaustu diye

Linux da Windows'un özelliklerini araklayıp koysun o zaman çok mu zor yıllardır bunu yapmak

araklayip koydugu cok sey var ama bundan gurur duyar gibi yazmiyorlar, mesela win+space kisayolu ubuntu 14.04 ile geldi en basit ornegi, ama windows bunu kendi yapmis gibi tanitiyor (yukarida bir yorum gordum tam dusundugum sey, pc ios'u gibi
  • Valla en çok hoşuma giden şey windows mobile uygulamalarını çalıştırması oldu bence bu sefer güzel şeyler ortaya çıkacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 2 Ekim 2014; 18:09:56 >

• Windows 10 Technical Preview bu önsürümden sonraki build güncellemellerde alınabilicek...

windows+c settings change pc setings update and recovery preview builds yolunu izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes22 -- 2 Ekim 2014; 18:15:30 >
  • görünüm süper!
  • Kötü olmuş beğenmedim

• En çok sanal desktoplara bayıldım... Sonunda işe yarar bişey yaptın Bill!!
  • Windows 10 da windows 8 de birbirlerinin amcasının oğlu , microsoft bu gidişle git gide küçülecek. Windows 10 u indirdim denedim ve pc 10 dakika sonra reset attı. İşn ilginçi çoğu metro uygulaması çalışmıyordu. Ayrıca pencere içinde metro uygulaması çalıştırma olayıda çok amatörce olmuş , görsellik ve kullanışlılık resmen sıfır. Başlat çubuğu dediler , onunda içine etmişler. hiç kullanışlı değil , ayrıca programların kapatılıp açılmasıda bir garip olmuş , küt diye açılıyor insan bir animasyon koyar. Bunun beta olduğunu biliyorum ama bu hakliyle windows 10 gelecek vaad etmiyor.Windows 98 den beri bu sistemi kullanıryorum , şuan tekrardan windows 7 ye geri döndüm. Kısaca windows 10 da windows 8 gibi tutulmayacak , şu arayüz tasarımını yapan emo tipli elemanı kovarlarsa belki windows 11 den ümitli olabilirim.

Bu gidişle heralde 10 yıl daha windows 7 kullanmak zorunda kalacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.