Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar deneme sürümünü yayınladılar hatalar neymiş görelim diye bakalım bunda ne gibi sorunlar olacak.

Yine eskiye dönüş olmuş başlat menüsü progrmlarda üst bar çubuğu kapat vs falan
  • Biz de indirmeye başladık bakalım nasıl bir şey çıkacak...
  • Deneyen arkadaşlar söylerse sevinirim
    En çok sevdiğim tema en 7 ve xp classic temaları yani win98 :)
    8 de bunu kaldırmışlardi 10 da varmı classic temas?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsanı çıktı mı?
  • win 7 kullanıyorum suan ilk kez bir windows sürümünü hiç kurmadım kullanmadım (win 8)
    Win 10 beta kurmak istiyorum fakat kullandıgım yazılımlar var. Sıkıntı yaşar mıyım uyumluluk olarak? İlk kuran arkadaşlar izlenimlerini aktarırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

korsanı çıktı mı?

Şu an bedava sunuluyor.
  • Neden Windows 9 değil de 10 olduğunun cevabı. Teknik terimler içerir zorlayıp devreleri yakma.. ;)

• Benim önerim, günlük kullanıdığınız bilgisayara yüklemeyin olur.
    Özel donanım ve yazılımlarla uğraşıyorsanız sıkıntı yaşarsınız şu anda.

Az önce farkettiğim bir hata; child pencereler bazen arkaplanda açılıyorlar ve taskbarda da görünmediği için bu tarz pencereler, erişmenizin imkanı yok. Program kilitlenip kalıyor öylece. Bir çok uygulamada aynı hatayla karşılaştım.

Autocad 2014 kurdum, sorunlu. Açamadım bir türlü.

Test etmek isteyenler için iyi ama, biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 2 Ekim 2014; 14:00:07 >
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    anladım biraz daha beklemek de fayda var söylediğin gibi sanal makineye kurayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

Benim önerim, günlük kullanıdığınız bilgisayara yüklemeyin olur.
    Özel donanım ve yazılımlarla uğraşıyorsanız sıkıntı yaşarsınız şu anda.

Az önce farkettiğim bir hata; child pencereler bazen arkaplanda açılıyorlar ve taskbarda da görünmediği için bu tarz pencereler, erişmenizin imkanı yok. Program kilitlenip kalıyor öylece. Bir çok uygulamada aynı hatayla karşılaştım.

Autocad 2014 kurdum, sorunlu. Açamadım bir türlü.

Test etmek isteyenler için iyi ama, biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

Hocam autocad 2014 açılışta 'Heidi driver cannot be loaded Switching to default sofware' diye bir hata mı veriyor?

Ekleme:Bir de bu betayı kurunca tekrardan eski sisteme dönebiliyor muyuz programlar ve dosyalar kaybolmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 2 Ekim 2014; 14:34:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Yıl olmuş 2014 hâlâ windows kullananlar var

Tavsiye ettiğin nedir?
  • Windows 8.1'den 10'a atlamak da nedir? Neyin kafası bu?
  • fx57 şunu ilk mesaja ekle de insanlar yorulmasın boş yere

• Denemeden yorum yapmak, pek mantıklı değil aslında kullanışlılığı çok önemli tabi. Yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi pek rakibi olmadığı için bu rahatlık mutlak oluyor, rekabet ortamı her zaman tüketiciye yarar. Nerde o eski 98'ler Xp'ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu onizleme surumu ilk soyledigim gibi windows 10 degil tamamen windows 8.2 olmus.Windows 9 ismini bile belki haketmeyecek bir isletim sistemine "10" ismini koyup birde utanmadan bu surumu parayla satmaya calismak microsofta yakismayan bir hareket olacaktir.sonra millet niye hala XP sp3 ve Win7 sp1 kullaniyor diye dovunmesinler.Daha uzerinde cok calisilmasi gerekiyor , umarim 2015 yilinda cikaracaz diye aceleye getirip iyice cuvallamazlar , olmadi 2016 yilinda ciksin ama isminin hakkini versin.

Microsofttaki bi yetkili neden windows 10 ismini verdiğimizi çıktığı zaman anlayacaksınız diyor. Yani 2015 te, yani son hali bence çok daha evrimsel gelişmeler getirecek bize. O yüzden daha beta bi işletim sistemi için önyargılı olmaya gerek yok. Ben özellikle windows phone daki dijitakl asistan "cortana" nın windows 10 da olacağını ve bilgisayar kullanma alışkanlığımızın kökten değişeceğini ümit ediyorum...

• Sitemkar arkadaşlara bakıyorum da çoğu üst düzey kullanıcı; yani ben internete gireyim arada bir oyun oynayayım vs. kullanıcısı yok ve bu kadar sitemin olması normal.

İkonlardan sıkılan mı dersin, çoklu masaüstünün bu kadar geç gelmesi mi dersin falan.

Adamlar son kullanıcıya hitap ediyor ve en kolay kullanım sunan sistem.

Mac veya Linux kullanan arkadaş sen üst düzey kullanıcısın MS sen hiç bir zaman tatmin etmez ama ne yazik ki yine de illa ara sıra MS kullanmak zorunda kalırsın :D

Adamlar Metro ara yüzü çıkarıp başlat çubuğunu kaldırdı herkes ovvv yaptı Arayüz değiştiği zaman insanlar yeniden bilgisayar kullanmayı öğreniyor gibi uğraşıyor. Şahsen ben Windows 8'de biraz öyle oldum.

Ben Windows 8'den çok memnun kaldım aynı sistem üzerinde SSD ile Win 7 daha yavaştı Win8 harika.
  • Abi kurdum test ettim değişen tek şey başlat çubuğu geri gelmiş, bi de logolar değişmiş bu mu 10 numara?
  • Bu şekilde kullanıma sunulmuş gibi konuşuyorsunuz. Sistem piyasaya sürüldüğünde mutlaka bambaşka olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknyldz34

Abi kurdum test ettim değişen tek şey başlat çubuğu geri gelmiş, bi de logolar değişmiş bu mu 10 numara?

nerden indiriyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.