Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek bileşenler önemli bence. Başlat menüsündeki facebook'a tıkladığımda İE'da açılacak büyük ihtimal, yada işletim sistemi üzerinden web araması yaptığımda Bing sonuçları önümüze gelecek. Sonuç; kimse bu özellikleri kullanmayacak.
  • Win7 nin nesi stabil degilki, win10 icin en stabil windows diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    iPhone ve candy crush ile ilgili 20 mesaj onceki yorumumu (9. sayfanin altlarina dogru) okumanizi da oneririm, iste orda bahsettigim insanlar bunlardi :) kesinlike kucuk dusurucu olmak icin degil sadece insanlarin anlamadan dinlemeden yazmalarina gicigim :)
  • beyler windows 9 8 ve 8.1 kullanıcılarına ücretsiz olacaktı.bunun hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Win7 nin nesi stabil degilki, win10 icin en stabil windows diyorsunuz?

Windows 7 ve stabilite
    Windows 10'u yanlızca yarım saat dene ne demek istediğimi anlayacaksın.
    Ayrıca stabiliteyide boşver
    Ben kies ve samsung driverlarını kurmadan şuan odin ile firmware yüklüyorum
  • Aslında bende manyak bir işletim sistemi fikri var ama MS ile APPLE beni keser bu fikrimi yazsam.
  • Microsoft boş cd piyasaya sunsa yok sattığından hiçbir ilerleme olmuyor işletim sistemlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz04

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Win7 nin nesi stabil degilki, win10 icin en stabil windows diyorsunuz?

Windows 7 ve stabilite
    Windows 10'u yanlızca yarım saat dene ne demek istediğimi anlayacaksın.
    Ayrıca stabiliteyide boşver
    Ben kies ve samsung driverlarını kurmadan şuan odin ile firmware yüklüyorum

Kuracağım öğlen ben hocam nasıl iyi mi sizce sistem.Eksiklik hata falan gördünüz mü hiç, yoksa sorun çıkmadı mı?
  • Bu onizleme surumu ilk soyledigim gibi windows 10 degil tamamen windows 8.2 olmus.Windows 9 ismini bile belki haketmeyecek bir isletim sistemine "10" ismini koyup birde utanmadan bu surumu parayla satmaya calismak microsofta yakismayan bir hareket olacaktir.sonra millet niye hala XP sp3 ve Win7 sp1 kullaniyor diye dovunmesinler.Daha uzerinde cok calisilmasi gerekiyor , umarim 2015 yilinda cikaracaz diye aceleye getirip iyice cuvallamazlar , olmadi 2016 yilinda ciksin ama isminin hakkini versin.
  • Benim şuana kadar gördüğüm tek eksik türkçe dil olmaması
    Bugüne kadar çıkmış tüm işletim sistemlerinden kat kat iyi buna xp'de dahildir
    Hani tereddüt yaşayanlar varsa sanal olarak bir deneyin
  • quote:

Benim şuana kadar gördüğüm tek eksik türkçe dil olmaması

Terettüt değilde hocam sistem stabilitesi tamamsa kullanayım diyorum.Win 8.1 Pro kuracaktım 10'dan sonra.Sizce kalayım mı 10'da?64 Bit indirdim isoyu yazdırıyorum şimdi.Klavye ingilizcemiş gördüğüm kadarıyla o da kolay zaten.

Bu arada çıkışını yapar iken yeniden format atmaya gerek kalmaz di mi?Güncellemelerle yükselir di mi kendi?

Teşekkürler bu arada.

• Birkac yeni farklilik gozume carpti.

• CMD penceresi artik 80 karakterle sinirli degil. Tam ekran yapabiliyorsunuz.
    • Sistem bildirim baloncuklari da Windows 8 ile gelen yeni bildirim sistemine uyarlanmis.
    • Yeni acilan pencereler otomatik olarak arkaplanda aciliyorlar. Uygulama kendisi yapmazsa focus olmuyor yani.
    • Bu eskiden bir ayarla degistirilebiliyormuydu bilmiyorum ama, arkaplanda calisan uygulama on planda calisiyor olmasa da mouse hareketlerini algiliyor. Ornegin firefox arkaplandayken scroll calisiyor.
  • Aziz04 kullanıcısına yanıt
    Windows 7'de stabil olmayan nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu onizleme surumu ilk soyledigim gibi windows 10 degil tamamen windows 8.2 olmus.Windows 9 ismini bile belki haketmeyecek bir isletim sistemine "10" ismini koyup birde utanmadan bu surumu parayla satmaya calismak microsofta yakismayan bir hareket olacaktir.sonra millet niye hala XP sp3 ve Win7 sp1 kullaniyor diye dovunmesinler.Daha uzerinde cok calisilmasi gerekiyor , umarim 2015 yilinda cikaracaz diye aceleye getirip iyice cuvallamazlar , olmadi 2016 yilinda ciksin ama isminin hakkini versin.

Nasıl 8.2 olmuş daha ne yenilik yapsın adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Son yazdığın bir bug olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

almislar linux workspace i koymuslar coklu masaustu diye

Linux da Windows'un özelliklerini araklayıp koysun o zaman çok mu zor yıllardır bunu yapmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Windows 7'de stabil olmayan nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Terettüt değilde hocam sistem stabilitesi tamamsa kullanayım diyorum.Win 8.1 Pro kuracaktım 10'dan sonra.Sizce kalayım mı 10'da?64 Bit indirdim isoyu yazdırıyorum şimdi.Klavye ingilizcemiş gördüğüm kadarıyla o da kolay zaten.

Bu arada çıkışını yapar iken yeniden format atmaya gerek kalmaz di mi?Güncellemelerle yükselir di mi kendi?

Teşekkürler bu arada.

Kurulumda türkçe klavye seçme şansınız var
    Geriye bi tek arayüz ingilizce kalıyor o da pek sıkıntı değil zaten aktif bir pc kullanıcısı için.
    Ben ayrı bir diske win 8.1 yanına kurdum
    Ayrıca kararlı sürümünde güncelleme ile alınabileceğini sanmıyorum. Çünkü bu ön izleme
    Her zaman temiz kurulum daha iyidir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Teşekkürler bu arada.

Kurulumda türkçe klavye seçme şansınız var
    Geriye bi tek arayüz ingilizce kalıyor o da pek sıkıntı değil zaten aktif bir pc kullanıcısı için.
    Ben ayrı bir diske win 8.1 yanına kurdum
    Ayrıca kararlı sürümünde güncelleme ile alınabileceğini sanmıyorum. Çünkü bu ön izleme
    Her zaman temiz kurulum daha iyidir...

Peki hocam teşekkürler.

• Windows resmen bilgisayarların iOS u gibi. Yıllardan beri varolan özelliği yeni üretmişler gibi afra tafra yapmazlar mı bir de ona tavım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.