Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10'u denedim. Daha önizleme sürümü ama çok seri ve hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Windows 10 da windows 8 de birbirlerinin amcasının oğlu , microsoft bu gidişle git gide küçülecek. Windows 10 u indirdim denedim ve pc 10 dakika sonra reset attı. İşn ilginçi çoğu metro uygulaması çalışmıyordu. Ayrıca pencere içinde metro uygulaması çalıştırma olayıda çok amatörce olmuş , görsellik ve kullanışlılık resmen sıfır. Başlat çubuğu dediler , onunda içine etmişler. hiç kullanışlı değil , ayrıca programların kapatılıp açılmasıda bir garip olmuş , küt diye açılıyor insan bir animasyon koyar. Bunun beta olduğunu biliyorum ama bu hakliyle windows 10 gelecek vaad etmiyor.Windows 98 den beri bu sistemi kullanıryorum , şuan tekrardan windows 7 ye geri döndüm. Kısaca windows 10 da windows 8 gibi tutulmayacak , şu arayüz tasarımını yapan emo tipli elemanı kovarlarsa belki windows 11 den ümitli olabilirim.

Bu gidişle heralde 10 yıl daha windows 7 kullanmak zorunda kalacağız

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Windows 8.1'den 10'a atlamak da nedir? Neyin kafası bu?

Build sürümünden dolayı 9 koyamazlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menelan

Windows 10'dan yazıyorum

Ss için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Biz de indirmeye başladık bakalım nasıl bir şey çıkacak...

Kac mp ile cekiyor dosyayi masallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: srknyldz34

Abi kurdum test ettim değişen tek şey başlat çubuğu geri gelmiş, bi de logolar değişmiş bu mu 10 numara?

nerden indiriyorsun?

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview
    başlayın'a tıkla
  • http://www.theverge.com/2014/9/30/6876177/windows-10-cortana-feature

burda yazıyor. Cortana daha sonraki buildlerde ortaya çıkacak şimdiki build de cortana yok. En çok cortana yı merak ediyorum ben işte o zaman windows 10 olmayı hak edecek. Bilgisayarla konuşarak işlem yapmak muhteşem olacak

• Windows 7 Tarzında Yapsalar Çok İyi Olur
  • Windows 9 ne oldu atladılar mı
  • Su an w7 kullanıyorum ve sistem gereksinimlerini karşılıyor bilgisayarım. Ancak kaybetmek istemediğim çokca dosya var. Windows 10'u indirip kursam bunları kaybeder miyim, ve daha sonra yeniden 7 kurmak zorunda kalır mıyım?
  • Wısdom 10 tanıtıldı diye okuyan bir tek ben miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey

Su an w7 kullanıyorum ve sistem gereksinimlerini karşılıyor bilgisayarım. Ancak kaybetmek istemediğim çokca dosya var. Windows 10'u indirip kursam bunları kaybeder miyim, ve daha sonra yeniden 7 kurmak zorunda kalır mıyım?

Deneme sürümü oldugu icin yükseltme olmayabilir, olsa bile cökme riski bence yüksek.

10 yada 8´den 7 ye dönmek icin format sart.
  • system32 içindeki kodlar güncellenmeden kernel değişmeden o windowsu bilgisayarıma kurmam ayrıca yeni bir windows olması içinde saydıklarım olması lazım arayüzü normal güncellemelerlede güncelleyebilirler kerizmiyiz biz
  • microsoft bu sfr güzel yapmış ama bana açıkçası yani o win 8 deki başlat menüsü çok cazip gelmiyor sonuçta masaüstünde varken başlat menüsü niye ? neyse bence win 7 halan liderliği koruyor
  • Arkadaşlar benim laptop win 7. Formatı recovery ile atıyorum. Şimdi ben 10 u kurarsam recovery felan silinecek mi ? microsoft 10 un full cıkarsa geri 7 ye nasıl dönecem. Driver cd si zaten yok. recovery de driver kurulu halde aldığım güne döndürüyor. Nasıl yapacaz. yardım eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Arkadaşlar hemen yükleyip göze çarpan değişiklikleri inceledim.

http://biltek.info/incelemeler/windows-10-detayli-inceleme_y315.html

Günlük kullanıma ne kadar hazır bunu da bir hafta içerisinde anlarız sanırım. Ama bana sonuçta Windows 8 altyapılı olduğu için sorun çıkmaz gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz_

inceleme güzel olmuş da, sayfadaki görseller neden küçük..

en azından görsellerin üzerine tıklayınca yeni pencerede büyük açılacak şekilde ayarlasaydın daha iyi olurdu,
    önce yazıları okuyorum sonra görsellere bakıyorum herşey küçük, ilgi dağılıyor bi noktadan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: antique

eskiden XP derdim artık WIN-7 yeter diyorum..

bende seninle aynı görüşteyim.
    Müsait olduğun bir ara win 8.1 kur ve kendine alışmak için birkaç gün tanı.

İlk günler win7 den fazla farkı olmadığını anlayacaksın ve bir ay kadar kullandıktan aynı bilgisayara win 7 kurup işlem yapmaya çalıştığında win 7 nin yawaşlığına şahit olacaksın ve hemen silip yeniden win8 ile devam edeceksin.

bence win8.1 yerine win10 versiyonunu beklemek daha mantıklı.. win8 serisinde ilk geçiş sıkıntılıydı, muhtemelen win10 da bu hataları gidermişlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

almislar linux workspace i koymuslar coklu masaustu diye

Linux da Windows'un özelliklerini araklayıp koysun o zaman çok mu zor yıllardır bunu yapmak

araklayip koydugu cok sey var ama bundan gurur duyar gibi yazmiyorlar, mesela win+space kisayolu ubuntu 14.04 ile geldi en basit ornegi, ama windows bunu kendi yapmis gibi tanitiyor (yukarida bir yorum gordum tam dusundugum sey, pc ios'u gibi

Ubuntu dünyada %0.75 kullanıldığı için öyle tanıtsalar da ilgi çekmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Windows 10 da windows 8 de birbirlerinin amcasının oğlu , microsoft bu gidişle git gide küçülecek. Windows 10 u indirdim denedim ve pc 10 dakika sonra reset attı. İşn ilginçi çoğu metro uygulaması çalışmıyordu. Ayrıca pencere içinde metro uygulaması çalıştırma olayıda çok amatörce olmuş , görsellik ve kullanışlılık resmen sıfır. Başlat çubuğu dediler , onunda içine etmişler. hiç kullanışlı değil , ayrıca programların kapatılıp açılmasıda bir garip olmuş , küt diye açılıyor insan bir animasyon koyar. Bunun beta olduğunu biliyorum ama bu hakliyle windows 10 gelecek vaad etmiyor.Windows 98 den beri bu sistemi kullanıryorum , şuan tekrardan windows 7 ye geri döndüm. Kısaca windows 10 da windows 8 gibi tutulmayacak , şu arayüz tasarımını yapan emo tipli elemanı kovarlarsa belki windows 11 den ümitli olabilirim.

Bu gidişle heralde 10 yıl daha windows 7 kullanmak zorunda kalacağız

Güzel geyik

• Ne bu Win7 sevdası ben ciddi anlamda anlamıyorum. Başlat çubuğu gayet iyi Win 8.1'de. Her işlemi rahatça halledebiliyorsun. Bence sistemde olması gereken şey daha güzel uygulamalar. Mağazadan indirdiğimiz uygulamaların daha iyi olması lazım. Şu hali ile iyiydi başlat. Win10'daki haliyle daha da iyi. Artık şu saçma sapan çamur atma işinizi bırakın ciddiyim. Alamadık pahalı diye bu kadar üstüne gitmeyin sistemin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.